Det har, og det blir lite høring og lesing av bøker i vår og sommer for min del. Har kjøpt den siste til Dan Brown, men den blir liggende til ferien i august. Skal også kjøpe den siste til Nesbø når den kommer (begge som lydbøker) - så er vel det og si om vår og sommer på lesefronten for min del. Men jeg kommer sterkere igjen til høsten. Så i sommer blir det foto, hunder og friluftsliv, og ikke minst litt husmaling...god sommer til alle på bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har holdt på med akkurat de samme bøkene i ukevis nå. Merker at det liksom ikke er lesetid. Litt kjedelig, men er man ikke i humør så er man ikke i humør, hva kan man gjøre? For øvrig har jeg merket at jeg om sommeren er mindre kritisk til hva jeg kjøper og leser. Det er årstiden for å gå inn i en kiosk eller vandre forbi en bokbutikk og slå seg løs i pocketavdelingen eller med et dyrt impulskjøp. Merket at mange refererer til "lett litteratur" om sommeren, og uten å gå videre inn på det er jeg enig. Det som finnes av planlegging resten av året flyr ut vinduet i sommermånedene. Nyt sommeren!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det er nok slik jeg også ser det. Jeg er på hugget og kjøper de nye bøkene som kommer og som jeg ønsker meg, men det blir neste ikke tid til lesing/høring av bøker. Jeg har ting som jeg brenner mer for enn å sitte inne , eller ute og lese/høre bøker. Nå er det tid for heimen, så er det foto - det foregår nå hele året da, men Bodø Fotoklubb er mer aktiv nå enn ellers i året. Så for min del blir det mye farting som gjør at det ikke alltid er bøkene som prioriteres.
Men jeg har kjøpt det som er kommet, siste er Jo Nesbø "Politi" - som jeg gleder meg til, når jeg har tid og kan skyve alt annet fra meg. God Sommer til all her i Bokelskere.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, men husmaling og lydbøker hører da PERFEKT sammen!
-God sommer til deg også :o)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, kanskje. Men så var det det med stigen, høyde osv..Og ikke mint dette med iPad Touch og maling. Liker ikke tanken...:-)))

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja hjelp, det forstår jeg godt! Du får øve deg på nederste trinn først ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg klarer ikke å planlegge når jeg skal lese hvilke bøker jeg. For plutselig dukker det opp ei i hylla eller butikken jeg bare MÅ lese med en gang, også blir hele leseplanen ødelagt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Høres ut som meg det! Jeg tar den jeg ønsker å lese NÅ, jeg hadde øya liggende i hylla i to år, leser den nå, for det er NÅ jeg virkelig hadde lyst å lese den. I mellomtiden har jeg kommet over bøker jeg må lese NÅ, og da leser jeg de med en gang. Nei, planlegge lesing er jeg dårlig på, tar sommeren som den kommer. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så bra sagt:-),Ingrid.Helt enig med deg,greier heller ikke å planlegge hva jeg skal lese,må "myse" litt og plutselig dukker det opp noe,jeg må ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg planlegger heller ikke. Når jeg skal begynne på ei bok, tar jeg den jeg har mest lyst på akkurat da. Nå har jeg veldig mange som ligger og venter på meg, men akkurat hvilken det blir neste gang kommer helt an på hvilket humør jeg er i da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken