Jeg for min del har lest Harry Potter, American Gods, Neverwhere, Raija, Harry Hole, Tidshjulet og Ringenes Herre flere ganger. Og blir nok å lese de om og om igjen :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 64 svar.

I et speil I en gåte(veldig mange ganger) og hver dag. Kommer sikkert flere i løpet av årene, men disse har jeg lest oftere og synes de er kjempe gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Is-slottet av Tarjei Vesaas, Et Dukkehjem av Henrik Ibsen og Haiene av Jens Bjørneboe. Tre bøker man aldri blir lei. Og så er det fint å lese bøker for ungene som man selv leste som barn!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Disse forfatterne har jeg styrt unna da jeg ser for meg at bøkene er skrevet på et gammeldags og kronglete språk, men dette er kanskje ikke tilfellet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som barn pløyet jeg gjennom Tom Sawyer av Mark Twain, noen ganger. Som voksen er det sjelden jeg leser bøker om igjen. Etter å ha lest tråden nedover her er det likevel noen bøker som inviterer til ny gjennomlesing :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest Harry Potter utallige ganger (som nesten alle andre her inne). Og Den Mørke Materien av Philip Pullman tas også frem med jevne mellomrom.
Andre bøker som har blitt lest/skal leses flere ganger:
Skyggespillet

De Fire og Han Som Gjør Galt Verre
Kabalmysteriet
Hunger Games
A song of Ice and Fire

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Phenomena er den eneste bokserien jeg har lest flere ganger i tillegg til boken hobbiten:) Phenomena var de bøkene som fikk meg til å lese og Hobbiten var den som fikk meg inn i midgard :P

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hender ofte at jeg leser bøker som jeg tenker jeg lese om igjen. Særlig om jeg ikke er flink til å notere sitater jeg liker. Men det er ikke alltid kommer jeg meg til å lese dem igjen, fordi det er så mange andre bøker som venter først.

Men av de som gjerne leses om igjen er særlig: div lyrikk og hagebøker, Dan Browns bøker (gjerne alle), Ringenes Herre, Idas Dans, Juleskrinet av Richard Paul Evans, og de 2-3 første bøkene i Sagaen om Isfolket (synes egenlig det er de som er best). Ellers har jeg tanker om å lese igjen hele serien om Harry Hole, med har vel 10 andre bøker som venter på nattbordet først :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser sjeldent bøker flere ganger, men i vår leste jeg Øya på nytt, for å friske opp historien før et besøk til Spinalonga. Og, du verden hvor mye jeg hadde glemt og hvor mye nytt jeg la merke til! Nå må jeg visst lage meg en liste over bøker som skal leses om igjen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Terry Pratchett (Discworld), Isaac Asimov, Ursula K. LeGuin (Earthsea), Lois McMaster Bujold (Miles Vorkosigan), Tony Hillerman, Dune.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enkelte bøker kan jeg lese flere ganger. 1ste gang jeg leser ei bok, så skummer jeg den. Så må det gå et par måneder før jeg kan ta den igjen og lese den på ordentlig. Og da oppdager jeg plutselig noe nytt i boka. :) Jeg tror jeg er heldig som har det på den måten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg har etterhvert lært at bøker som du elsket som ung voksen ( 20 årene) ikke er like fantastiske 30-40 år etter. Det gjelder bl.a triologien av Trygve Gulbrandsen og J.Bulls bondefortellinger (bl.a Eline Vangen og Glomsdalabruden). Må innrømme at noe av fascinasjonen var blitt bleknet med årene, det samme gjelder "Kristin Lavransdatter". Har nylig lest Anne Karin Elstad's "Juliebøkene" og "folket på Innhaug" om igjen. Disse bøkene var like medrivende i dag som de var for 30 år siden. For øvrig har jeg lest "Stefan Zweig" 2 ganger, og det er bøkene "sjakknovelle", "i mine følelsers vold", og "utålmodige av hjerte". Dette er bøker av høy litterær kvalitet som nesten fordrer at man tar bøkene tilbake med jevne mellomrom. Disse bøkene rangerer høyt på min "favorittliste" og jeg anbefaler flere bokelskere å ta del i hans forfatterskap. Det er når man leser slike bøker at man får forståelse for hva som er litteratur av ypperste klasse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg kan lese bøker flere ganger, men det må år mellom hver gang. Da husker jeg ikke boken så veldig godt. Veldig irriterende når man hele tiden vet hva som skal skje. Men jeg lurer på om det er unge personer/unge voksne som leser oftest bøker om igjen vs voksne? Hvis jeg skulle lese om igjen noen bøker som må det blir sakprosa, historie, lyrikk - romaner 5 år imellom hver gang minst.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ah, dette er et umulig spørsmål! Det hadde vært bedre å spørre meg hvilke bøker jeg ikke leser flere ganger. En bok som kun kan leses én gang må det jo være noe galt med? Å lese bøker om igjen gir meg i de fleste tilfeller langt mer enn å lese en bok for første gang. Ved første gjennomlesning er karakterene fremmede, stedene ukjente, handlingen et mysterium. Når jeg leser bøker på nytt, kan jeg i større grad konsentrere meg om vakkert språk og om alle mulige små detaljer jeg kanskje ellers ikke ville lagt merke til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke mange bøker jeg har lest flere ganger, men "Den tvilsomme tvilling" av Mark Twain er en av dem. Likeså Trygve Gulbrandsen sine "Og bakom synger skogene".

Etter som årene har gått har jeg opplevd å lese ei bok to ganger, uten at jeg var klar over det før jeg var halvveis, og da husket jeg ikke slutten så jeg leste like godt videre... Har sikkert noe med alderen å gjøre, ha...

Dette minner meg om utklippet jeg fikk fra ei venninne for en tid siden: Fordelen med dårlig hukommelse er at man kan glede seg over de samme tingene flere ganger"

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Steppeulven leste jeg som 19 åring, 40 åring og da jeg var 60. Best første gang, men også en opplevelse den siste. Hesse sier vel den handler mest om sekstiåringen, men det trenger ikke bety noe for leseropplevelsen.
Ellers leser jeg ikke bøker to ganger fordi jeg har så mange jeg skulle lest. Men Kong Alkohol har jeg tenkt å lese om igjen, i solnedgangen med ei flaske whisky.
Alle de vakre hestene har jeg forresten også "lest" to ganger. Vakker! Første gang som lydbok mens jeg kjørte fra dansk grense til østerriksk grense ei trailernatt på begynnelsen av nittitallet. Ved ankomst Kiefersfelden husket jeg ikke noe av innholdet. Seinere leste jeg triologien i rekkefølge med stort glede.
Ved ettertanke har jeg lest ei anna bok to ganger, men det var først mot slutten jeg forsto jeg hadde lest den før. Det er vel noe som dessverre kan gjenta seg...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har vel lest Jane Eyre et titalls ganger, og jeg elsker den mer og mer for hver gang. Rebecca leser jeg ofte hver sommer, og jeg blir like opphengt i den gang på gang! Agnes Grey har jeg også lest mang en gang, den er også en favoritt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sara-bøkene av Pia Hagmar! Jeg går aldri lei, og har lest hele serien på 18 bøker tre ganger! Stemningen er så koselig:) For tiden leser jeg også House of Night- serien for andre gang. Ellers er jeg ikke så glad i å lese bøker flere ganger, fordi jeg for det meste husker hva som skjer...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I et speil, i en gåte av Jostein Gaarder får meg alltid i julestemning, så den blir tatt fram fra bokhyllen hvert år. Det samme gjelder Julemysteriet. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De bøkene jeg har lest flest ganger må bli De Gales Hus av Karin Fossum og The Secret History av Donna Tartt. Sistnevnte har vært "ferieboka" mi flere år på rad, perfekt å ha på flyet og til kjedelige ventetimer - utgaven jeg leser er fra biblioteket og det er flere eselører og sider som faller ut for hvert år, men det er sånn det skal være...kanskje jeg en dag må krype til korset og kjøpe mitt eget eksemplar :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hører med til sjeldenhetene at jeg leser en bok to eller flere ganger, Men et av unntakene er "Jeg tenker nok du skjønner det sjøl" av Jon Gangdal. Den boka har gjort et varig inntrykk.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er nok en god del jeg kunne tenkt meg å lese om igjen. I forbifarten nevner jeg:

Moon Palace (Paul Auster)
The New York Trilogy (Paul Auster)
Winter Journal (Paul Auster)
Selected Prose (Paul Auster)
+ mer Paul Auster

What I loved (Siri Hustvedt)

The Grapes of Wrath (John Steinbeck)
+ mer John Steinbeck

The Tortilla Curtain (T. C. Boyle)
Budding Prospects (T. C. Boyle)

The Wild Sheep Chase (Haruki Murakami)

Jeg kunne fortsatt...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest flere av Danikens bøæker både to og tre ganger, og det samme med Mysteriet Maldivene av Heyerdahl, Barbarerne av Terry Jones, Med skip til lands og til vanns av Vera Henriksen og to ganger har jeg lest Evas sju døtre av Brian Sykes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jane Eyre leser jeg jevnlig, og med noen års mellomrom tar jeg fram Trygve Gulbrandsen og lever meg inn i livene til Dag og Gammel Dag og de andre. Begge deler er bøker jeg leste som 11-12 åring og som sitter fast med stemningen de ga.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er dessverre sjelden jeg leser bøker om igjen, selv om jeg har store planer om det når jeg er ferdig med en veldig bra bok. Altfor ofte frister det mer å bruke tiden på en ny og ukjent bok, i tillegg er jeg litt redd for at de ikke tåler å leses en gang til.

Utenom barnebøker er den eneste boken jeg kan huske å ha lest flere ganger Sofies Verden av Jostein Gaarder, den traff noe i meg så den kan det nok hende jeg kommer til å ta fram igjen. Ellers har jeg konkrete planer om å gjenlese Rebecca av Daphne Du Maurier og Meg av Steve Alten.

Det har hendt at jeg leser en bok for å komme helt til slutten før jeg kjenner den igjen og skjønner at jeg faktisk har lest den tidligere, men de husker jeg fortsatt ikke. Forhåpentligvis slipper jeg å lese de ennå en gang, men hvem vet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sofies verden kjøpte jeg på salg for lenge siden, men har ennå ikke kommet igang med den. Tror jeg må la den rykke fremover i skal leses-køen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er endel bøker jeg har lyst å lese flere ganger, men har foreløpig ikke kommet så langt fordi det er så mange bøker jeg ikke har lest som jeg har lyst å lese så de blir prioritert!!
Bøker jeg kunne tenkt meg å lese opp igjen er alle bøkene mine om kreft og sorg, endel forskjellige krim serier og Sagaen om isfolket slik at jeg kunne begynt rett på de to neste seriene med den ferskt i minnet. Det er også veldig mange bøker om spiseforstyrrelser jeg kunne tenke meg å lese om igjen, men det tør jeg ikke i redsel for å bli negativt påvirket....
Også hadde det vært litt kos å lest opp igjen favoritter fra barndom og tidlig ungdom, f.eks. alle bøkene til Lurlene McDaniel og bøkene om frøken detektiv :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ringenes Herre har jeg lest noen ganger, blir aldri lei. Jo Nesbø sine Harry Hole bøker, True blood bøkene,og ellers andre bøker som rører meg. Noen går jeg aldri lei.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flere av favorittene er de jeg leser flere ganger, som eksempel div Knut Gribb (spesielt Grav under høstløv), div Sandemo (spesielt Piken med sølvhåret), div Djevelens ryttere, Maggie Gladstone, Danny og den store fasanjakten, bøkene av Jan Broberg, Lykkelige Vinland og Vestover før Columbus av Kåre Prytz, div Sylvia Thorpe, Tornefuglene, Valhall tegneserien, Trap med ni trinn leste jeg flere ganger som barn, Ulf Stark's Jeg tar sjansen, Tiggerprinsen av Mark Twain, Ivanhoe, Sylvia Andrew's Belieret hjerte fra Steepwood serien (Harlequin), Kid Paddle, Disneyland bøkene, div Star Trek, Greven av Monte Christo, Tordivelen flyr i skumringen av Maria Gripe, Prestens datter av Deborah Simmons (den morsomste kjærlighetsromanen jeg har lest), Sinfest, Josephine Tey's The Daughter of Time (Tidens datter), Kollektivet av Torbjørn Lien, Heksen Belladonna av Eva Ibbotson (som jeg trodde var svensk som barn), Lykkejegerne 1-8 av Jan H Jensen (om fire søsken fra Mandal sine eventyr), Ina bøkene og diverse Chronicles of... Har 236 bøker som favoritter og nesten alle er bøker som jeg leser flere ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oi, eg les mykje om att, mange gonger. Kanskje var det særleg når eg var yngre, når boksamlingi ikkje inneheldt so mange uleste bøker, og eg ikkje var sopass altlesande som eg er no. Men enno vender eg tilbake til gamle bøker, som til gamle vener. Ofte er det godt å vita kva ein får, medan andre gonger vil ein gjenoppleva det ein fekk ein gong i tidi. Det som er spanande er at ein aldri les ei bok likt - på ein møte les ein ikkje ei bok omatt, ein les ei ny bok kvar gong. Hm, filosofisk (og ein lesarteori ikkje alle einast om), men slik har iallefall eg opplevd det.
Det tek for lang tid å ramsa opp bøker eg har lese om att, men generelt kan eg sei at bøker i seriar les eg gjerne om att når neste bok kjem. I tillegg vender eg alltid attende til Persuasion av Jane Austen, Jane Eyre, Ringenes Herre, Harry Potter, One Day av David Nicholls, før i tidi les eg Margit Sandemo om att mange gonger, Greven av Monte Cristo - rett og slett ein del klassikarar + eit par nye, greie favorittar. Tunge og opprørande bøker brukar eg lang tid før eg les om att, om nokon gong. Lettare kan eg lesa året etter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg må føye på en og da... Jørgen+Anne er sant av Vigdis Hjort. Den leste jeg i stykker i mine yngre dager, og den leser jeg igjen nå sammen med min datter(samleser). Kom på denne tråden her da vi startet på den ikveld. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stolthet og fordom må leses med jevne mellomrom. Charlie og sjokoladefabrikken er en favoritt i romjula. Kjell Aukrust sine. Dickens. Mange bøker leser jeg to ganger fordi de er så gode, og noen fordi jeg har glemt at jeg allerede har lest dem … (og med sånn gullfiskhukommelse er det jo greit å ha boksamlingen her.)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Eg likar generelt å lese bøker opp igjen, og har alltid likt det. Bøker eg les jamnleg er mellom anna Harry Potter, Stolthet og fordom, Jane Eyre, Fornuft og følelse, Anne fra Bjørkely, En liten sang om kjærlighet. Alle desse har eg lese fleire gangar enn eg kan hugse, og kjem nok til å ta dei fram igjen. Nokre av desse les eg kanskje så ofte som ein gang i året, andre går det lenger tid i mellom kvar lesing. Eg storkosar meg når eg tek fram ei bok som eg veit vil gi meg ei god leseoppleving!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Åh, Anne fra Bjørkely er jo bare fin!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, eg er veldig glad i dei bøkene. Har alle, både på norsk og engelsk. Blei veldig glad då eg las den engelske versjonen og oppdaga både nye bøker og fleire kapittel. Las bøkene første gang som 10-12-åring, og blir framleis like rørt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kommer til å lese enkelte av Jo Nesbø og Camilla Läckberg sine bøker igjen. Elsker bøkene til Läckberg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Markens grøde av Knut Hamsun. Margfolket av Keri Hulme.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den eneste boka jeg har lest flere ganger er Idas Dans. Har vel lest den 4 ganger hittil..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Idas dans har jeg også lest et par ganger og vet at jeg kommer til å lese den igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest Agatha Christie bøkene, Ringenes Herre, Tidshjulet,Harry Potter og en hel masse andre bøker flere ganger. Det er de gode leseopplevelsene om og om igjen, og nei, jeg blir aldri lei en bok! Jeg er Agatha Christie fan og har ca 65 bøker som jeg leser om igjen med ett par års mellomrom :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når jeg har feber og føler meg elendig, da leser jeg Agatha Christie om igjen. Føler meg mye bedre etter bare noen sider. Lettlest kosekrim. Har og lest flere av Dickens sine bøker om igjen. Det er jo som å møte gamle kjente når en tar frem en bok man har lest før.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Tidligere, i alle fall, leste jeg mest krim hvor hovedpoenget var å avdekke sammenhenger og/eller avsløre en morder. Slike bøker er det lite vits i å les om igjen før man har glemt hvordan det hang sammen. Det har ikke skjedd så ofte for min del - en del Agatha Christie-bøker, samt Andre Bjerkes 5 perler (da inkluderer jeg "Enhjørningen") er det jeg kommer på i farta.

Jeg har også ambisjoner om å gå løs på hele eller deler av "Sagaen om Ulfsætta" en gang til, men har ikke riktig kommet så langt ennå. Sykdom har gjort at jeg ikke har den kapasiteten - sånn mengdemessig - som jeg hadde før.

Ellers er jeg en storforbruker av Radioteateres hørespill - mest krim, men også andre ting. Og her er jeg ikke like avhengig av å ha glemt hvordan ting hang sammen. Mye av Radioteateres produksjon har jeg hørt et flertall ganger, og nest etter min kones stemme er nok Nils Nordberg sin den jeg har hørt mest.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Sagaen om isfolket har jeg lest flere ganger, og jeg er sikker på at jeg kommer til å lese Hunger Games og Harry Potter igjen og. Idas dans har jeg og lest flere ganger når jeg tenker meg om.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøkene jeg har lest flest ganger, er Bjørneboes tre frittstående, men tematisk beslektede romaner Frihetens øyeblikk, Kruttårnet og Stillheten, som til sammen utgjør trilogien Bestialitetens historie. Etter min mening er de dessverre er like viktige og aktuelle nå som da de kom ut på 1960- og 70-tallet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg har ikke lest noe av Bjørneboe, kanskje disse bøkene er en god start?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Absolutt. Svært sterke bøker, og jeg synes denne trilogien er de av Bjørneboes bøker som er mest aktuelle i dag. Andre bøker av ham som gjorde sterkt inntrykk på meg, er Drømmen og hjulet, hans halvdokumentariske roman om dikteren Ragnhild Jølsens og Jonas. Men dem er det mange år siden jeg leste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest Margit Sandemos seriene flere ganger, samt endel bøker som det er mer en 20 år siden jeg leste sist. I tillegg har jeg lest Harry Potter bøkene både på engelsk og norsk, samt min favoritt bok Tidsvitner minst 7 ganger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

bøkene til daniken, heyerdalh, og akkurat nå Typisk Norsk

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes så mange bøker som jeg har lyst til å lese, så jeg forstår ikke vitsen med å lese de samme bøkene om igjen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For meg blir det det samme som å si at det ikke er vits å spise den samme matretten flere ganger, det finnes jo så mange andre gode retter å spise ;)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Som så mange andre har jeg lest Harry Potter bøkene flere ganger enn jeg kan huske. Nå har jeg også lest Rowlings første bok for voksne "Den tomme stolen" to ganger allerede, det blir nok flere ganger er jeg redd. Kabalmysteriet av Gaarder har jeg også lest flere ganger. Sist gang jeg tenkte etter var det åtte ganger, siden har jeg lest den iallefall fem ganger til tror jeg. Det rare er at når jeg leser Harry Potter kan jeg lese et avsnitt eller to, så er det greit. Men med Kabalmysteriet ender det alltid med at jeg leser hele boka...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tomme stolen er blitt slaktet av mange, men jeg syns den er veldig bra!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja de sier det. Men jeg syns også den var veldig bra. Det var en sånn bok jeg gikk å tenkte på i flere dager.. Men folk hadde vel veldig høye forventninger, og trodde kanskje det var som Harry Potter. Men den var langt fra Potter, to helt forskjellig typer bøker. Jeg syns nesten det var bra at hun dro så langt fra Galtvort i sin nye bok..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Harry Potter har jeg vel lest seks ganger tror jeg. Sagaen om Isfolket har jeg lest to ganger. Jeg vet jeg kommer til å lese Hunger games og Sookie Stackhouse igjen. Er ikke noe tvil engang.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hunger Games vil nok jeg også lese flere ganger. Akkurat nå har sønnen min på 12 lånt de på ubestemt tid ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det må bli fantasy og Margit Sandemo. Det livsbejaende og ting som går mot alle odds... Ringenes Herre er moden for gjenlesing nå... Hele ni år siden sist!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg planlegger også å lese Ringenes Herre igjen, men et usikker på om jeg skal lese den på norsk eller engelsk? Har aldri lest den på engelsk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig glad i den engelske utgaven, siden Tolkien har et spesielt vakkert språk. Den er også i et forholdsvis lettfattelig og rikt språk, av den noe eldre skole, ikke i det hele tatt slik moderne forfattere uttrykker seg på engelsk. Prøv den, så ser du sikkert hva jeg mener... Jeg har den på norsk også, men den utgave ligger dypt begravet i noen esker i kjelleren, de har jeg ikke lest siden tenårene. Men den engelske utgaven, som jeg har i ett volum, har hedersplass i bokhyllene...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Harry Potter har blitt lest noen ganger, ja! I tillegg til det tror jeg Kabalmysteriet av Jostein Gaarder ble lest mer enn en gang da jeg var yngre. Har også lest A Series of Unfortunate Events av Lemony Snicket ihvertfall to ganger, på norsk og engelsk. Å lese bøker flere ganger er jo egentlig veldig fint, man legger merke til så mye detaljer og hint til ting som skal skje videre og sånt. Når det gjelder HP så føler jeg det er som å besøke gamle venner, egentlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åh, A series of unforunate events kunne jeg tenkt meg å lese! Har det på samme måte som deg med HP :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan absolutt anbefales! På originalspråket :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Evig søndag, The Hobbit, Sagen om Isfolket, Alkymisten, Stolthet og fordom, Harry Potter (som jeg leser hver eneste sommer) og en god del andre som jeg har lest på norsk første gangen, men har hatt lyst til å lese på engelsk og derfor lest på nytt. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har lest "Da Per var ku", fordi det var min favorittbok da jeg var liten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg elsker Sagaen om Isfolket og har prøvd å lese de om igjen, men av en eller annen grunn får jeg det bare ikke til. Dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Reidun SvensliRufsetufsaBjørn SturødBabynemiHilde H  HelsethAnne Berit GrønbechJulie StensethYlvaLisbeth Kingsrud KvistenJoannLibraritas vTjommiKarin BergDinaLene AndresenTove Obrestad WøienVibekeLeseaasemoiraJakob SæthreTorill Elisabeth Revheimingar hFrode TangenNinaNils PharoLeseberta_23Eivind  VaksvikStjernekastTone SundlandSiljeLailaTrygve JakobsenBerit RBeathe SolbergLars Johann MiljeSigrid NygaardErlend Rødal VikhagenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMalinn HjortlandNina M. Haugan Finnson