Boka inneholder råd og praktiske tips til hvordan du kan gjøre yoga til en naturlig del av hverdagen. Den beskriver også positurer og øvelser, tips, oppskrifter og visdomsord om alt fra detox og avstressing, anti-aldring, selvtillit, kjærlighet, forhold og det å finne glede. Har ordliste.
Utgivelsesår 2011
ISBN13 9788202332372
EAN 9788202332372
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDe mest bortkastede av alle dager er dagene uten latter.
~ E.E Cummings
Andre har det så travelt med å forsøke å ta opp den konserten, det selskapet eller den ferien på film for å kunne se hendelsen senere at de glemmer å glede seg mens det skjer. Vi har alle sett disse menneskene. Vi har alle vært disse menneskene. Hva kan vi så gjøre for å forandre oss? Vi gjør det aller enkleste, den mest naturlige ting i verden. Vi puster.
Seksuell trygghet handler ikke om å ha en flott kropp - det handler om å bli nært kjent med sin egen unike kropp, glede seg over den og finne ut hva som får oss til å føle oss vel.
I mitt liv kommer barna først. Men jeg henger meg ikke opp i bagateller og er ikke kontinuerlig tilgjengelig som deres personlige assistent/tjenestepike/taxisjåfør. Forsøk å prioritere det som er virkelig viktig: kjærlighet, husly, støtte og et miljø der frittenkende, nysgjerrige sinn kan rendyrkes!