Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 4 av 4 sitater

I mitt liv kommer barna først. Men jeg henger meg ikke opp i bagateller og er ikke kontinuerlig tilgjengelig som deres personlige assistent/tjenestepike/taxisjåfør. Forsøk å prioritere det som er virkelig viktig: kjærlighet, husly, støtte og et miljø der frittenkende, nysgjerrige sinn kan rendyrkes!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De mest bortkastede av alle dager er dagene uten latter.
~ E.E Cummings

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Seksuell trygghet handler ikke om å ha en flott kropp - det handler om å bli nært kjent med sin egen unike kropp, glede seg over den og finne ut hva som får oss til å føle oss vel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Andre har det så travelt med å forsøke å ta opp den konserten, det selskapet eller den ferien på film for å kunne se hendelsen senere at de glemmer å glede seg mens det skjer. Vi har alle sett disse menneskene. Vi har alle vært disse menneskene. Hva kan vi så gjøre for å forandre oss? Vi gjør det aller enkleste, den mest naturlige ting i verden. Vi puster.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T