Morrigan may have defeated her deadly curse, passed the dangerous trials and joined the mystical Wundrous Society, but her journey into Nevermoor and all its secrets has only just begun. And it's important to remember that not all magic is used for good . . .
Forlag Orion Children's Books
Utgivelsesår 2019
Serie Nevermoor (2)
Genre Fantasy
Dette er en meget bra oppfølger til den første boka - kvalitet hele veien.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket83 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketPrinsessen får gave fra bokbransjen H. K. H. prinsesse Ingrid Alexandra fylte 18. år 21.01.22 «Bokbransjen har gått sammen om å gi prinsessen en dannelsesgave. Og hva er vel mer dannende enn en bokpakke? I et videointervju i regi av NRK svarer prinsessen på spørsmål fra andre ungdommer. En av ungdommene spør hva prinsessens nyttårsforsetter er. Prinsessen svarer: Å lese mer bok og være mer aktiv. Bokpakken består av et utvalg av de siste års vinnere av Brageprisen, Kritikerprisen, Bokhandlerprisen, Bokhandelens sakprosapris, Vesaasprisen, Rosettaprisen, Bastianprisen, Uprisen, Årets tegneserie og Arbeiderlitteraturprisen» (bok365.no, 21.01.22)