Ingenlund

Morrigans forbannelse

av (forfatter) og Kirsti Vogt (oversetter).

Vigmostad Bjørke 2018 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.86 (69 terningkast.)

152 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Morrigan Kråkh lever med en forbannelse hvilende over seg: Ved midnatt på elleveårsdagen sin vil hun dø. Rett før klokken slår siste slag, reddes hun av Jupiter Nord. Med glefsende røyk-og-skygge-jegere i hælene legger de på flukt og lander trygt i den skjulte byen Ingenlund.
Jupiter har valgt Morrigan som sin aspirant og deltaker i konkurransen om en plass i Det Vunderlige Selskap. Men i motsetning til de andre kandidatene har Morrigan ingen spesielle evner eller ferdigheter å skryte av.
Jessica Townsend bor nå i Australia, men har tidligere bodd i London i flere perioder. Hun jobbet som forlagskonsulent i åtte år og har vært redaktør for Steve Irwins barnebokmagasin Australia Zoo. Ingenlund er hennes første roman.

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad Bjørke

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788241915512

EAN 9788241915512

Serie Ingenlund (1)

Genre Fantasy

Språk Bokmål

Sider 413

Utgave 1

Tildelt litteraturpris Bastianprisen. Barn og ungdom 2019

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

20 28 16 2 2 1

Bokomtaler

Dette er faktisk den mest fantastiske boken jeg har lest siden Harry Potter og De vises stein, uten å overdrive. Jessica Townsend har klart å skape et solid magisk univers og det finnes ikke slurv i den første boken om Morrigan Crow, hverken grammatisk eller når det gjelder handlingen. En bokelskers hjerte fryder seg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde så store forventninger til denne ettersom den har blitt omtalt som "den nye Harry Potter!" og greier - så jeg skjønte jeg kom til å bli skuffa. Og det ble jeg. Så til de grader. Synes språket var kjedelig, handlingen tok ikke av og det hele ble stakkato og kjedelig rett og slett. Etter 180 sider ga jeg opp, da følte jeg at boka fremdeles var på "bli kjent med hovedpersonene"-stadiet og da gadd jeg ikke mer. Denne når ikke Harry Potter til fotsålene engang!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er magisk og spennende, gjennomført og noe eget, men jeg får samtidig følelsen av at jeg har lest det før. Referansene har kanskje blitt for mange. Det er heldigvis ikke jeg som er målgruppen og jeg tror veldig mange vil få enorm glede av den. Kommer til å få med meg nummer to også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en meget bra bok. Undertegnede er ingen ung mann, men finner allikevel slike bøker veldig givende å lese (som blant annet Harry Potter). Ser frem til neste bok med spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Prinsessen får gave fra bokbransjen H. K. H. prinsesse Ingrid Alexandra fylte 18. år 21.01.22 «Bokbransjen har gått sammen om å gi prinsessen en dannelsesgave. Og hva er vel mer dannende enn en bokpakke? I et videointervju i regi av NRK svarer prinsessen på spørsmål fra andre ungdommer. En av ungdommene spør hva prinsessens nyttårsforsetter er. Prinsessen svarer: Å lese mer bok og være mer aktiv. Bokpakken består av et utvalg av de siste års vinnere av Brageprisen, Kritikerprisen, Bokhandlerprisen, Bokhandelens sakprosapris, Vesaasprisen, Rosettaprisen, Bastianprisen, Uprisen, Årets tegneserie og Arbeiderlitteraturprisen» (bok365.no, 21.01.22)


Godt sagt! (4) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2018.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i år


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker jeg har lest i 2018.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

I fjor klarte jeg 20 bøker. I år vil jeg klare 25!
:)


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Vundersmed - Morrigans kall" av Jessica Townsend
  • "Hulfeber - jakten på Morrigan Kråkh" av Jessica Townsend
  • "Den skjeve mynten" av Jennifer Bell
  • "Bursdag" av Meredith Russo
  • "Revefarmen" av Victor Nordahl
  • "Røde maske" av Elias Våhlund
  • "Fumbler" av Nina Borge
  • "Spøkelsenes by" av Victoria Schwab
  • "Det magiske hjertet" av Kristina Ohlsson
  • "Tilly og bokvandrerne" av Anna James
  • "Sommeren alt skjedde" av Iben Akerlie
  • "Mai og Juni" av Lene Ask
Alle bokanbefalinger for dette verket