Eiendomsmegler Halvdan Armauer er stort sett fornøyd med livet, men en serie tilfeldigheter ser ut til å ville ham noe. Da hans eldre bror havner i koma etter en brannpåsettelse, begynner Halvdan å søke etter sporene i sin egen historie. Hans far forsvant for mange år siden, og mot sin vilje er Halvdan på vei tilbake - til farens underlige forsvinning, til en henlagt drapssak og til storebrorens undergang i flammene.
En tett og ladet roman, med anstrøk av thriller, om identitet, farssavn, livsevne og dødslengsel. «Jeg har aldri angret. Jeg har i grunnen sjelden tenkt på hva som kunne ha vært», tenker Halvdan Armauer. Allerede tidlig i barndommen hans forsvant Halvdan Armauers far. Da den eldre broen hans havner i koma etter en brannpåsettelse, begynner Halvdan å søke etter sporene i sin egen historie. Hva hendte med far? Hva er det som har lammet hele familien? Webers lov er en roman om å leve ut drømmene sine - men også om å ta fullstendig feil av hva drømmene i et menneskes liv er verdt.
Forlag Tiden
Utgivelsesår 1998
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket13 bokelskere følger dette verket.