Becky Sharp er en ambisiøs ung kvinne som gjør alt hun kan for å få innpass hos Londons rike og berømte. Mens byens mest ettertraktede ungkarer forbereder seg på å gå ut i krig mot Napoleon, gjør Becky seg klar til å infiltrere den sosiale kretsen deres.
Forlag Penguin
Utgivelsesår 2004
Genre Historisk litteratur
Omtalt tid 1800-tallet
Omtalt sted England
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketHvor mange av disse 99 bøkene har du lest?
Er denne like aktuell i Norge, eller er det noen bøker i lista dere absolutt IKKE ville lest?
Ikke min, men basert på en leserundersøkelse foretatt i 1950 av husorganet for Columbia University Press, The pleasures of Publishing.
Selv har jeg rappet den fra boka: 325 rankinglister om likt & ulikt. Denne boka kan absolutt også anbefales, den er velegnet til, som jeg leste i en vinspalte en gang, ureflektert konsum.