Boken handler om psykopatens ofre, hvordan det oppleves å være i en psykopats makt, og hva man konkret kan gjøre for å komme ut av den vanskelige situasjonen. Forfatterne tar også opp barns situasjon og hvilke konsekvenser en psykopats adferd kan få for dem, mobbing og psykisk vold i arbeidslivet, og hvilken rolle den tredje part i form av hjelpeapparat og andre utenforstående spiller. Lydboka ble produsert av Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek i 2008.
Utgivelsesår 2021
Format Lydfil
ISBN13 9788203377990
EAN 9788203377990
Mange ofre føler at psykopaten har tatt bolig i dem, slik at de selv har overtatt den negative stemmen som fordømmer og krenker. De er blitt en overgriper overfor seg selv. Noen betegner denne stemmen som en svært aktiv sabotør i livet sitt, og de sliter i årevis med å bli kvitt den.
Du kan ikke gjerde inn og få slutt på overgripers ondskap. Du kan gjerde inn deg selv, for å kunne leve i godhet og kjærlighet til deg selv.
Når du lever et godt liv som den du er, har du vunnet krigen mot overgripers ondskap. Retten til menneskeverd er også retten til å tenke godt om seg selv! Husk Eleanor Roosevelts ord: "Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke"