Therese Skårup er TV-journalist og får tilbud om drømmejobben: utenrikskorrespondent til Moskva. Da oppdager hun at Paul på jobben virkelig er mannen i hennes liv. Hun blir gravid med ham, men reiser likevel til Moskva. Der involverer hun seg i affærer som verken en mor eller en jordmor ville si var passende for en blivende mor. Men Therese har vilje og pågangsmot for mer enn to. Dette er den første boka i trilogien om Therese.
Utgivelsesår 2006
ISBN13 9788205363496
EAN 9788205363496
Serie Litterære drops
Omtalt sted København
Det er en del uleste bøker i bokhylla som jeg gjerne vil få lest. Skriver inn hva jeg synes om dem etterhvert som jeg har lest dem :)