The silver spoon classic

Phaidon Press 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.43 (14 terningkast.)

61 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

A luxurious collection of the best recipes from the world's leading Italian cookbook - with all new photography and design


First published in 1950, Il Cucchiaio d'Argento, or its English-language offspring The Silver Spoon, is the ultimate compilation of traditional home-cooking Italian dishes. In this all-new luxurious book, The Silver Spoon Classic features 170 of the very best-of-the-best recipes from Italy's incredibly diverse regions. Carefully selected from Phaidon's Silver Spoon cookbooks, which have sold more than one million copies worldwide, this new collection features exquisite photography of the dishes, is replete with elegant double ribbons for easy reference, and a sumptuous design and package, which makes for an ideal gift or keepsake for the amateur and serious chef. With dishes for all tastes and seasons, The Silver Spoon Classic is the definitive guide to preparing the most important, authentic, and delicious Italian recipes.



Bokdetaljer

Forlag Phaidon Press

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9780714879345

EAN 9780714879345

Språk Engelsk

Sider 367

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 8 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

61 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Flaggermusenes by - mine første sju år (og noen til)" av Dario Fo
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "En sommer med Montaigne" av Antoine Compagnon
  • "Lykke i Piemonte - en mat- og vinreise" av Klaus Hagerup
Alle bokanbefalinger for dette verket