Forfatterne har utforsket mysteriet ved Rennes-le-Chateau og prøver å avsløre hemmeligheten som har hvilt over denne lille byen i Frankrike. De ser nærmere på mysteriet rundt den hellige gral, Tempelridderne, og det skjulte selskap Prieure de Sion. Har stikkordregister og bibliografi.
Forlag Century
Utgivelsesår 2005
Den som drikker godt skal se Gud. Den som drikker alt i en slurk skal se Gud og Magdalena.
Se alle bokelskere som følger dette verketMaria Magdalena har fanga interessa mi. Kven var ho eigentlig?
Etterkvart har eg funne fleire bøker om henne, både ved hjelp av nettet og biblioteket. (Er imponert over velviljen på biblioteket!!) Emnet er omfattande...... får kanskje aldri vite kven ho verkeleg var, sidan så mange har ytra så mange ulike teoriar.