Red dragon: Will Graham sluttet i FBI etter at han fanget Lecter, men nå trenger FBI Grahams hjelp for å fange morderen Francis Dolarhyde. Graham får hjelp fra Lecter, men fra fengselscella manipulerer Lecter både Graham og Dolarhyde. The silence of the lambs: En psykopat er løs. FBI-aspirant Clarice blir sendt for å intervjue psykiateren dr. Hannibal Lecter, som sitter bak lås og slå for selv å ha begått flere bestialske mord. For hver ledetråd dr. Lecter gir Clarice, må hun gi ham sine innerste tanker og dypeste frykt. Hannibal: Det er gått flere år siden dr. Hannibal Lecter klarte å rømme fra fengslet. FBI-agenten Starling har ikke glemt ham, heller ikke Mason Verger som var Lecters sjette offer. Fra respiratoren styrer han sitt forbrytersyndikat, besatt av hevn. Snart forstår han at for å klare å fange den bestialske morderen, må han finne et agn. En delikat person med et uskyldig utseende, som er det dr. Lecter trekkes mot.
Forlag William Heinemann
Utgivelsesår 2001
Serie Hannibal Lecter
Genre Thrillere
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket25 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketBøker som er gjort til film/serie, som jeg både har lest og sett. Jeg har bare lagt ut den første boka i en bokserie.
Lista er ikke rangert på noen måte.
Bøker med en farge i tittelen. Jeg har ikke tatt med bøker der fargen er inni et lengre ord.
Kom gjerne med flere bøker.
Bokserier som, etter min mening, holder god kvalitet gjennom hele serien, eller så lang i serien jeg har kommet.