Sugar, en 19-år gammel prostituert i bordellet til Mrs Castaway lengter etter et bedre liv. Hennes omgang med overklassen i London på 1870-tallet presenterer leseren for en rekke besynderlige personer. Omringet av alle slags mennesketyper forsøker hun å løfte seg selv opp fra rennesteinen og den velstående William Rackham kan være hennes billett til et anstendig liv.
Forlag Canongate
Utgivelsesår 2002
ISBN13 9781841953243
EAN 9781841953243
Genre Historisk litteratur
Omtalt tid 1800-tallet
Omtalt sted London
God. Sterk slutt.
Ubeskrivelig god. Fantastiske skildringer av personer og den river deg med som en elv gjennom London på 1870-tallet. Trist, vakker, morsom, spennende, gripende. Inspirerte meg til å få lyst til å skrive selv.
Etter en lovende start skjer det ingenting. Absolutt ingenting! Skjønte jo etterhvert frustrasjonen til hovedpersonen over akkurat det...
Se alle bokelskere som følger dette verket(Nesten) alle bøkene som Rory Gilmore i serien "Gilmore Girls" leste eller nevnte gjennom hele serien!
Alle bøkene referert til i Gilmore Girls, part 1.
Minus et par stykker jeg ikke fant. Her skal det leses! :)