Sonjas siste vilje

av (forfatter) og Elisabeth Bjørnson (oversetter).

Gyldendal 2014 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 3.97 (34 terningkast.)

71 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Det er aldri for sent å begynne på nytt. I hvert fall ikke hvis du arver noen millioner.

Da 54-årige Sonja Gustavsson faller død om utenfor inngangen til Åhlens, får hennes tre bestevenninner seg en overraskelse. Det viser seg for det første at Sonja var søkkrik - for det andre at hun har testamentert hele formuen til dem. Men Sonja har satt som betingelse at alle tre sier opp jobben og bryter med sine grå og stusslige hverdagsliv.
Etter litt nøling sier venninnene ja til Sonjas siste vilje: Rebecka skal pusse opp en luksusvilla på Mallorca, Susanna må ta over et Bed & Breakfast-hotell i London, mens den mer kunstneriske Maggan drar til Paris for å skrive bok.
Forviklingene står i kø, men med god hjelp fra hverandre finner de retning på sine nye liv. Men så dukker det opp en mann i Paris som har vært glemt og fortrengt i tretti år...
Med sine fartsfylte, varme og humoristiske bøker er Åsa Hellberg i ferd med å bli Skandinavias dronning av romantiske komedier. Sonjas siste vilje er en livsbejaende og underholdende roman om kjærlighet, sex, vennskap.og tre voksne venninner som våger å forandre livet.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2014

Format Innbundet

ISBN13 9788205459649

EAN 9788205459649

Språk Bokmål

Sider 343

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

2 9 13 8 0 2

Bokomtaler

En bok som passer for damer 30+. Sonja dør og etterlater seg en hel verden til sine 3 nærmeste venninner, som hun anså at måtte få gjort noe med livene sine. En bok full av humør og latter, litt tårer og tenners gnissel, frustrasjon og kjærlighet hånd i hånd. De tre damene kommer ut av skallet sitt og får et eventyrlig liv. Svært underholdende og enkelt skrevet, lett-lektyre som passer godt når en kryper inn under pleddet en høstkveld som nå. Boken fortsetter i 2 bøker som nå oversettes til norsk. Jeg leste den som ebok, og det fungerte fint.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg blir nesten flau når jeg nå legger ut at denne boka er lest. Chiclit er ikke min favoritt og denne vil havne langt nede på listen. Vet ikke hvem jeg skal anbefale den til heller. Den åpner med en sexscene og deretter er alt virvar.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sonja Gustavsson døyr av hjarteinnfarkt 54 år gammal, og har, utan at dei involverte tre venninnene veit om det, skrive eit eventyrleg testamente som kan få venninnene til å kome ut av komfortsona og inn i opplevingar dei aldri hadde sett for seg. Korkje utside eller sjanger appellerte til meg, men då ein lånar kom innom og anbefalte denne, tok eg likevel sjansen. Dette er ikkje stor litteratur, meir av den lette sorten, men det er heller ikkje dårleg skrive, og undertittelen "en romantisk komedie" fortel deg kva du får. Ei feelgoodbok for kalde og mørke haustkveldar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morsom og avslappende bok som passet meg bra nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, nei, nei. Sånn går det når man lar seg forføre av coveret på en bok (fin pocketutgave). Forutsigbar, klisjéfylt og veldig lite overbevisende plot. Nei, huff. Jeg hilser det neste på leselisten velkommen etter denne overdosen søtladent kliss.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Bøker som får meg til å le, gråte, føle sinne..ja rett og slett få kjenne på hele følelsesregisteret!! Noen er basert på historier fra virkeligheten, noen ikke. Men for meg er kjernen i en god bok at den vekker sterke følelser i meg, og er så god at det er vanskelig å legge den fra seg.


Godt sagt! (5) Varsle Svar

Bøker for deg som liker Jojo Moyes.


Godt sagt! (2) Varsle Svar

<3


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "En liten verden" av Åsa Hellberg
 • "Livet er fullt av flodhester" av Annette Bjergfeldt
 • "Jernrosen" av Peter Temple
 • "Damen med bysten" av Karin Brunk Holmqvist
 • "Det høyeste kortet" av Marco Malvaldi
 • "Enkepalasset" av Anne Nyheim
 • "Skjebnedansen" av Lucy Foley
 • "Hushjelpens rom" av Fiona Mitchell
 • "Det flyvende sirkus" av Susan Crandall
 • "Millie Birds bok om døde ting" av Brooke Davis
 • "Før monsunen" av Threes Anna
 • "Villfarelse - roman" av Michèle Roberts
Alle bokanbefalinger for dette verket