Omtale fra forlaget
Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok for første gang på norsk. Boken innholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du oppskrifter på alt fra pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til for klaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle rettene får du et knippe spesialskrevne menyer fra kjente kokker over hele verden. Tom Victor Gausdal og Dag E. Tjersland er norske bidragsytere. Sølvskjeen er en uunnværlig basis kokebok for alle som er glad i god mat. Oversatt av Ellen Christensen og Dorthe Erichsen
Forlag Vigmostad & Bjørke
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788241907227
EAN 9788241907227
Språk Bokmål
Sider 1263
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
61 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket