Sølvskjeen

av (illustratør), Francesca Bazzurro (illustratør), Bente-Lill Øygard (oversetter), Dorthe E. Erichsen (oversetter), Ellen Christensen (oversetter) og Terje Øygard (oversetter).

Vigmostad & Bjørke 2011 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.43 (14 terningkast.)

61 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Sølvskjeen er Italias svar på Den rutete kokeboken. Nå foreligger italienernes store grunnkokebok for første gang på norsk. Boken innholder mer enn 2000 oppskrifter fra det italienske kjøkken. Her finner du oppskrifter på alt fra pasta bolognese, tiramisu, tomatsaus, carpaccio og ribollita, til for klaringer på ulike teknikker og kjøkkenord- og uttrykk. I tillegg til de tradisjonelle rettene får du et knippe spesialskrevne menyer fra kjente kokker over hele verden. Tom Victor Gausdal og Dag E. Tjersland er norske bidragsytere. Sølvskjeen er en uunnværlig basis kokebok for alle som er glad i god mat. Oversatt av Ellen Christensen og Dorthe Erichsen

Bokdetaljer

Forlag Vigmostad & Bjørke

Utgivelsesår 2011

Format Innbundet

ISBN13 9788241907227

EAN 9788241907227

Språk Bokmål

Sider 1263

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

6 8 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

61 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Matbøker til pur glede - for gane og øyne.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Gourmet for begynnere" av Øyvind Hjelle
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Mat og vin - mat til vin og vin til mat" av Trond Moi
  • "Norsk husmannskost" av Tom Victor Gausdal
  • "Jamies Italia" av Jamie Oliver
  • "Teknikker" av Andreas Viestad
  • "Flaggermusenes by - mine første sju år (og noen til)" av Dario Fo
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
  • "Mat fra Jamies kjøkken - the naked chef" av Jamie Oliver
  • "En sommer med Montaigne" av Antoine Compagnon
  • "Lykke i Piemonte - en mat- og vinreise" av Klaus Hagerup
Alle bokanbefalinger for dette verket