Ei stor traffickingsak kommer for retten i Sverige, og Rebecca begynner å ane at hennes mann, juristen Jonas, er involvert i saka. Gradvis tvinges hun til å innse sannheten om sin mann, ekteskapet deres og seg selv. Romanen er både en spenningsroman og et familiedrama.
Forlag Bokforl.
Utgivelsesår 2010
Genre Spenning
Boken er spennende og underholdene, den har flere parallellhistorier. Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger
[...] Organisere barnas avlagte klær i merkede kasser i garasjen. Sortere cd-er og dvd-er i alfabetisk rekkefølge, bøkene også. Kanskje kjøpe nye mapper og permer til kontoret [...] Bare det er orden, så vil alt føles så mye bedre.
Bøkene i denne listen er bøker som ligner bøkene til Stig Larsson. Bøkene er plukket ut på bakgrunn av tema og sjanger, og har til felles at de har høyt tempo, mørk undertone, og interessante karakterer.