Om du vil ha meg

av (forfatter).

Pitch forl. 2018 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.33 (9 terningkast.)

22 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Andre bok i den storslåtte serien om overklassefamilien Winther. Handlingen utspiller seg i Trondheim på slutten av 1800-tallet.

Karen Moen drømmer om å bli lærerinne, men da faren dør, må hun ut i arbeid. Hun blir tjenestepike hos familien Winther. Drømmen om et annet og bedre liv lever videre. Gjennom sin tidligere lærer blir hun kjent med den opprørske og gjenstridige arbeideren Alfred. Snart befinner Karen seg i en skvis mellom lojalitet til arbeidsgiveren sin, fremtidsdrømmen og kjærligheten. Og en grusom avsløring om farens død snur opp ned på hele hennes verden ...

Yngstesønnen i huset, Fredrik Winther, har også fått livet snudd opp ned etter at storebroren døde i en fryktelig brann. Med ett er han selv arving til Winther-dynastiet. Fredrik påtar seg motvillig den store oppgaven. Den blir ikke lettere da han forelsker seg i den vakre, men fattige servitrisen Emma. En jente familien slett ikke vil akseptere. Hva skal han velge? Kjærligheten eller familien?

Bokdetaljer

Forlag Pitch forl.

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788293551232

EAN 9788293551232

Genre Historisk litteratur

Omtalt tid 1800-tallet

Omtalt sted Trondheim

Språk Bokmål

Sider 360

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 4 4 1 0 0

Bokomtaler

Oppfølgeren til «Familien Winther».

Yngstebroren i familien, Fredrik Winther, har fått en tung bør på sine skuldre. Nå som familien er i sorg, må han gi opp studiene, og være stedfortreder for faren på kontoret. Dette er ikke noe han føler seg skikket til. Han har liten oversikt over Wintherkonsernet, men så mye forstår han at ikke alt er som det bør være. Børen blir ikke lettere å bære ved at han har forelsket seg. Emma jobber i et konditori, og er langt under ham på rangstigen. Det bryr ikke Fredrik seg om, men han vet at foreldrene aldri kommer til å godta Emma.
Karen er tjenestepike hos familien Winther. Da faren døde i en tragisk arbeidsulykke, måtte drømmen om videre skolegang legges på hylla. Det trengtes penger for å fø søsknene og moren. Så møter hun den sammensatte, og opprørske Alfred, og Karen må velge mellom lojaliteten til familien Winther, og den gryende kjærligheten.

Dette er og blir en kioskromanserie, selv om den kommer i innbundet utgave. Platt, kjedelig, og for det meste forutsigbar. Jeg har lest en del serier, og denne er langtfra like god som noen av dem. Interessant at handlingen er lagt til byen jeg bor i, men det er også alt, dessverre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Rosehagens hemmeligheter" av Katrine Wessel-Aas
 • "Kvinnene på slottet" av Jessica Shattuck
 • "I det siste regnet" av Janesh Vaidya
 • "Familiene på Cavendon Hall" av Barbara Taylor Bradford
 • "Et valg for livet" av Nicholas Sparks
 • "Smaken av honning - en Carson Springs-roman" av Eileen Goudge
 • "Alt dette vil gå tapt" av Brian Payton
 • "Familien Winther" av Katrine Wessel-Aas
 • "Minneteppet" av Ann O'Loughlin
 • "Det sommeren skjulte" av Nikola Scott
 • "Hjem til øya" av Rosanna Ley
 • "Alle våre hemmeligheter" av Hannah Beckerman
Alle bokanbefalinger for dette verket

Andre utgaver