Norsk mat og kultur

en reise i landet vårt

av (forfatter) og Ardis Kaspersen (forfatter).

Norsk fakta forlag 2006 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.25 (4 terningkast.)

68 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Boken er et omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra hele vårt langstrakte land. Boken er illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er servert! Forfatterne Arne Brimi og Ardis Kaspersen har samarbeidet med 6 av Norges aller beste kokker, bl.a. verdensmester Charles Tjessem og tv-kokk Lars Lian og resultatet er mer enn 1100 smakfulle retter fordelt på 352 sider.

Bokdetaljer

Forlag Norsk fakta forlag

Utgivelsesår 2006

Format Innbundet

ISBN13 9788278880739

EAN 9788278880739

Språk Bokmål

Sider 352

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Masse gooood mat!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

68 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Kystnorge - fra Rogaland til Nord-Trøndelag" av Leif Ryvarden
  • "Kokeboka" av Wenche Andersen
  • "Slikkepott - mine beste kakeoppskrifter" av Lise Finckenhagen
  • "Mums kokeboka" av Mums.no
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Ingrids matminner" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Brimis beste - dei beste oppskriftene : den beste smaken : den norske opplevinga" av Arne Brimi
  • "Helt enkelt - en basiskokebok" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Verdens beste - Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks" av Eyvind Hellstrøm
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Sylting og safting heile året" av Gunda Djupvik
  • "Påskeøya - en gåte blir løst" av Thor Heyerdahl
Alle bokanbefalinger for dette verket