Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken er et omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra hele vårt langstrakte land. Boken er illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er servert! Forfatterne Arne Brimi og Ardis Kaspersen har samarbeidet med 6 av Norges aller beste kokker, bl.a. verdensmester Charles Tjessem og tv-kokk Lars Lian og resultatet er mer enn 1100 smakfulle retter fordelt på 352 sider.
Forlag Norsk fakta forl.
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788278880739
EAN 9788278880739
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 352
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket66 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket