Verdens beste

Eyvind Hellstrøm med verdens beste kokker og verdens beste laks

av (forfatter) og Trygve Indrelid (illustratør).

Pantagruel 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

19 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren dro ut til verdens beste kokker for å la dem smake verdens beste laks: den norske. Boken inneholder oppskrifter med laks. Boken gir også en kort presentasjon av verdens beste kokker.

Bokdetaljer

Forlag Pantagruel

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788279003700

EAN 9788279003700

Språk Bokmål

Sider 319

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Enkle & perfekte menyer" av Eyvind Hellstrøm
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller for lisvnytere - vin og mat i magisk kombinasjon" av Eyvind Hellstrøm
  • "Inn med sølvskje - Bagatellemat gjort forståelig" av Eyvind Hellstrøm
  • "Enkelt og perfekt - bagateller for alle" av Eyvind Hellstrøm
  • "Bagateller" av Eyvind Hellstrøm
  • "Norges nasjonalretter - en matglad reise i vårt eget land" av Arne Brimi
  • "Filosofiens historie" av Arne Næss
  • "Veien til Dhaka - roman" av Ketil Bjørnstad
  • "Krysseren Blücher - 9. april 1940" av Alf R. Jacobsen
  • "Dronningsagaen" av Vera Henriksen
  • "Ismael - roman" av Roy Jacobsen
Alle bokanbefalinger for dette verket