Norwegian national recipes

an inspiring journey in the culinary history of Norway

av (forfatter) og Ardis Kaspersen (forfatter).

Norsk fakta forlag 2000 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.25 (4 terningkast.)

65 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.

Omtale fra forlaget

ARNE BRIMI OG ARDIS KASPERSEN.
NORWEGIAN NATIONAL RECIPES.
An inspiring journey in the culinary history of Norway.
"Norwegians eat to live, while the French live to eat." For years this fit the notion of Norwegian food. To many, Norwegian cuisine seemed a contradiction of terms, an oxymoron. This book has not only proved this view wrong; it has rekindled Norwegian pride and interest in traditional foods and cooking. After reading this book you will also realize that Norway has more to offer than lutefisk and lefse!
Master Chef Arne Brimi, a popular TV celebrity from NRK programs like "Gutta paa tur" ("Guys on the go") and "Naturens Kjoeken" ("Nature's Kitchen"), invites you on an inspiring journey to every corner of Norway. A noted chef from each of the seven major geographic regions serves up distinctive and representative recipes.
Visit the narrow valleys, deep fjords, towering mountains, fruitful islands, solemn forests, and productive fields of Norway in the comfort of your own kitchen. At the same time, learn how past generations prepared traditional dishes. Many of the recipes survive intact from bygone eras, others are modern versions of old traditions, still others are inspiring new ways to use the raw materials so abundant in the Norwegian landscape.
"Norwegian National recipes" combines the singularities of Norwegian culture, history, and geography with the culinary traditions of many centuries. The winner of Norwegian awards for photography, design, and printing, each page is a work of art. More than a cookbook - "Norwegian National Recipes" is a history book and a travel guide. If you have Norwegian roots, a general interest in Scandinavia, or are simply fascinated by culinary history, this book is for you.
Vel bekomme!

Bokdetaljer

Forlag Norsk fakta forlag

Utgivelsesår 2000

Format Innbundet

ISBN13 9788278880302

EAN 9788278880302

Omtalt sted Norge

Språk Engelsk

Sider 352

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 3 0 0 0 0

Bokomtaler

Masse gooood mat!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

65 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket

Lister som inneholder dette verket

Hekta på kokebøker. Så enkelt er det


Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Slikkepott - mine beste kakeoppskrifter" av Lise Finckenhagen
  • "Kokeboka" av Wenche Andersen
  • "Mums kokeboka" av Mums
  • "Helt enkelt - en basiskokebok" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Sylting og safting heile året" av Gunda Djupvik
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Enkle & perfekte menyer" av Eyvind Hellstrøm
  • "Påskeøya - en gåte blir løst" av Thor Heyerdahl
  • "Sopp - 414 arter i farger" av Edmund Garnweidner
  • "Pyramidene i Tucume" av Thor Heyerdahl
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
Alle bokanbefalinger for dette verket