Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka har oppskrifter på retter fra de sju regionene Nord-Norge, Trøndelag, Vestlandet, Midt-Norge, Sørlandet , Østlandet og Oslo/Akershus. Hver region blir presentert av en kokk fra landsdelen, du får vite hvordan rettene skal lages og et innblikk i hvordan man lagde mat i gamle dager. Har register.
Omtale fra forlaget
Boken er et omfattende verk som tar for seg lokale norske mattradisjoner og oppskrifter fra det ganske land. Boken er rikt illustrert med fantastiske bilder. En nytelse, selv før maten er ferdig servert. Forfatter er Arne Brimi og Ardis Kaspersen. De har produsert dette mesterverk med mer enn 1100 retter, i samarbeid med 6 andre mesterkokker. Boken er på totalt 352 sider. LES HVA DAGBLADET SKREV:
«Dagbladets hederspris går til AS Joh. Nordahls Trykkeri og boka Norges Nasjonalretter . for spennende billedbruk, frisk og fin layout, perfekt reproarbeid og nydelig trykk. Innbindingen og ferdiggjøring kan knapt bli bedre.»
Forlag Norsk fakta forlag
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788278880227
EAN 9788278880227
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 352
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket