I Nådeløse kvinner lever tre kvinner helt forskjellige liv. De kjenner ikke hverandre, men de har én ting til felles: De er fanget i hvert sitt ekteskap som de vil ut av. Ingrid lever det perfekte livet med mann, datter og fint hus. Victoria har flyttet fra Russland og lever isolert på landet med mannen sin. Birgitta er barneskolelærer med mann og to voksne sønner. Men bak fasaden er ingenting som det ser ut som. De tre kvinnene møtes i et forum på nett og begynner å legge en plan for å slå tilbake og frigjøre seg fra sine menn.
Utgivelsesår 2021
ISBN13 9788205555976
EAN 9788205555976
Genre Krim
Kortroman om Metoo for å si det kort. Det er en del ting vi ikke får vite, hvordan kommer kvinnene i kontakt med hverandre og hvordan går det med Birgitta? Men en kjapp spenningsroman som går fort å lese og som er spekket med handling fra første til siste side.
En kort bok om kvinneundertrykkelse og deres kamp for å komme seg bort. For min del ble boka for overfladisk og ensidig.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket66 bokelskere følger dette verket.