Min afrikanske reise

av (forfatter).

Aschehoug 2004 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (6 terningkast.)

23 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren forteller om sine opplevelser som utenrikskorrespondent i Afrika. I boken tar han leseren med på en reise gjennom en rekke afrikanske land og skildrer det han ser av krig, maktkamp, og vestlig innblanding. Her er også historier om enkeltmenneskers fremgang og feilslag, i strevet for å bedre sin egen og samfunnets framtid.

Omtale fra forlaget

NRKs tidligere Afrika-korrespondent tar oss med på en forrykende og ofte farefylt ferd gjennom en rekke afrikanske land. I Sierra Leone konfronteres han med berusete barnesoldater og deres truende automatgeværer; i Eritrea unnslipper han så vidt da bombene faller over frontlinjen. Ugjennomtrengelige Kongo er fylt med gull og diamanter, men hvilken lykke gir det dem som bor i landet? Anders Magnus viser oss det moderne Afrika der strid om makt og ressurser intensiveres. Også historiene om enkeltmenneskers streben for å bedre både egen samfunnets fremtid - som folkehelten Nelson Mandela - er fulle av drama. Og Robert Mugabes sanseløse ødeleggelse av Zimbabwe følges på nært hold, av en som var til stede der det skjedde.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2004

Format Innbundet

ISBN13 9788203231469

EAN 9788203231469

Omtalt sted Afrika

Språk Bokmål

Sider 408

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket