Kriminalreporter Ellen Tamm er på vei til foreldrenes hjem i Sörmland da hun får vite at en kvinne er funnet brutalt myrdet et lite stykke unna. Ingen synes å vite hvem kvinnen var eller hva hun gjorde i nabolaget. Mordet opprører det lille samfunnet, og Ellen begynner å grave i saken. Jo mer hun forsøker å komme til bunns i hva som skjedde, jo mer innser hun at den idylliske lille byen bærer på mørke og dystre hemmeligheter.
Utgivelsesår 2018
ISBN13 9788202582234
EAN 9788202582234
Serie Ellen Tamm-serien (2)
Genre Krim
Denne forfatteren skriver på en måte som ikke tiltaler meg. I denne boka er det alt for detaljerte forklaringer på kapitlene i forhold til når ting skjer - det er da ingen som får med seg at kapitlet om Hanna forgikk kl. 11 og det påfølgende kapitlet om Alexandra var kl. 15? Og spiller det noen rolle for handlingen egentlig? Dessuten handler boka mye mer om Ellen Tamm enn om forbrytelsen hun skal etterforske, akkurat det jeg mislikte med den første boka, "Lycke". Så denne orket jeg ikke lese ferdig.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket50 bokelskere følger dette verket.