På et rom på St. Antonius hospital ligger en ulykkelig, brannskadet mann. Ved siden av ham er det to dukker. Det er dukkene som forteller historien om kjærlighet som aldri ble oppfylt, om minner som forsøkes gjenskapt, om stor sjenanse og om å føre samtaler med seg selv.
Ny roman fra Tor Åge Bringsværd På et rom på St. Antonius hospital ligger det en ulykkelig mann. Han er brannskadet og svekket, og ved siden av ham ligger det to dukker. På et lite bord ved vinduet er det plassert minner om en kvinne. Det er stille lenge, inntil dukkene langsomt begynner å fortelle. De forteller en historie om en kjærlighet som aldri ble oppfylt, om minner som forsøkes gjenskapt, om stor sjenanse og om å føre samtaler med seg selv.
Utgivelsesår 2009
ISBN13 9788205394902
EAN 9788205394902
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet tryggeste er å lese den samme boken. Om og om igjen. Bare den samme boken.
Lange, interessante titler kan noen ganger være nok til at jeg kjøper ei bok.