Dette er ei satirebok som tek folks framandfrykt på alvor og fortel negrar i Norge korleis dei bør oppføre seg for ikkje å skremme og/eller skuffe dei innfødte.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 1996
Genre Humor
Lutefisk er ein fisk som har blitt mishandla så lenge og så grundig av kokken at han framleis skjelv når han blir servert.
Dersom ein nordmann gløymer å vaske trappa når det er hans tur, så er det fordi han er distré eller lat. Dersom ein neger gløymer å vaske trappe når det er hans tur, er det fordi han er neger
Stemmer du FrP, er pensjonert og har fortsatt et sterkt hat uten grunnlag mot fargede mennesker?
På nasjonaldagen demonstrerer nordmenn sitt tolerante og opne sinnelag ved at alle smiler og roper "hurra!" sjølv om det er musikkorps overalt.
Har begynt å legge merke til alle bøker med ordene "kunsten å ..." i tittelen og har oppdaget at det er forbløffende mange av dem, så derfor samler jeg dem i ei lita lista! Bare på gøy. Mp også innrømme at jeg har til gode å lese de fleste av disse