Dette er ein underhaldande roman om alvorlege tema, om urettferd, om Bob Geldof og Live Aid, om kvifor vi blei som vi blei, om åttitalet og om å ha veldig dårlig samvit. Og om ein heilt vanlig fyr som blir lottomillionær og startar innsamlingsaksjonen "Lottomillionærar for Afrika". Dette er forfattarens første skjønnlitterære bok.
Forlag Samlaget
Utgivelsesår 2004
Genre Humor
Ho høyrde til den gruppa menneske som ikkje kunne opphalde seg i ei forsamling på meir enn fem utan at ho meinte det var forventa av henne at ho skulle seie noko.
Sølvbergets tilsette plukkar nynorskbøker for å gratulere Stavanger mållag med 100-årsdagen 10. desember 2015. Les meir her.