Ondskapen herjer under overflaten i idylliske Fjellberghavn. Flere mennesker ryddes av veien, og drapene kamufleres som overdosedødsfall. Jakten på en kynisk liga begynner, en liga som ikke kjenner noen begrensninger. Politioverbetjent Cecilie Hopens oppgave blir ikke enklere når mye tyder på at de har en Judas i politiet. Ole Vik har i alle år bebreidet seg selv for datteren Marias overdosedødsfall. Nå får han endelig mulighet til å ta et oppgjør med hennes død. Det skal vise seg at ingenting var som han hadde trodd.
Forlag Capitana
Utgivelsesår 2019
Serie Ole Vik (11)
Genre Politi og detektiver Krim
Nok en helstøpt krim fra Jørgen Jæger! Eneste pausen jeg hadde var da jeg spiste middag - ellers gikk den i ett! Resultatet ble litt solbrente skuldre, men det tåles fint i bytte mot en så god krim!
Her er min omtale av Judasskuddet. Linken fører til min bokblogg.
oversteg forventningene- og de var høye Her er det spenning, intriger, uventete krumspring og empati i bøtter og spann og ikke minst -jeg må fortsette å reflektere etterat boken er ferdiglest
Historien er jo fascinerende.. men.. språket er alt for lett. Så fattig. Nesten skolestil..