Liten jente forsvunnet

kriminalroman

av (forfatter).

Liv forlag 2018 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.16 (19 terningkast.)

37 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Da en liten jente, Susanne, plutselig forsvinner fra utelek i barnehagen, blir det slått full alarm. De eneste vitnene til forsvinningen er to jevnaldrende barn, som beskriver en ukjent mann, som kontaktet dem og ga dem godteri. Oppslukt av godteriet, la de ikke merke til at lille Susanne plutselig ikke var der lenger. En storstilt leteaksjon blåses i gang, men ender resultatløst. Saken overlates til etterforskerne ved etterforskningsavdelingen på Hønefoss politistasjon, med Wilhelm Gran som hovedetterforsker.

Det er med tungt hjerte Wilhelm innlater seg på saken, han innser hva som vil følge, av press fra alle kanter, samt et tyngende ansvar om å finne jenta. Kort tid etter, dukker en ung, anonym kvinne opp, død, drept, på en belastet adresse i byen. Under etterforskningen av drapet, dukker det plutselig opp forbindelser til Susannes forsvinning, som overrasker alle. Finnes det et nettverk der ute, som systematisk bortfører små barn?

Bokdetaljer

Forlag Liv forlag

Utgivelsesår 2018

Format Innbundet

ISBN13 9788283302011

EAN 9788283302011

Serie Wilhelm Gran (2)

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Hønefoss

Språk Bokmål

Sider 494

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 10 4 4 0 1

Bokomtaler

Den lille jenta Susanne blir borte fra barnehagen. Det tyder på at det er en nøye planlagt kidnapping. Ingen har sett noe spesielt. Parallelt leser vi om Hanna og Hugo som bor sammen i et kollektiv. En dag lar de den vakre Linda flytte inn. Da skjer det litt av hvert, og ingenting blir som før.

Det er en kjempespennende bok, som jeg absolutt kan anbefale.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

I utgangspunktet en veldig god ide, men for meg ble det alt for mange tråder å holde styr på og et alt for stort persongalleri, selv om jeg tror jeg med hard konsentrasjon klarte å holde styr på den ulike konstellasjonene i boka. Og det handlet jo egentlig veldig lite om Susanne som ble kidnappet i nåtid... Så selv om det ble spennende og mer actionfylt etterhvert så når ikke denne lengre opp enn en 3 for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Erling Greftegreff "Liten jente forsvunnet"

Ei lita jente blir kidnappet fra barnehagen og politiet står uten spor. Senere blir ei jente funnet drept. Da politiet begynner å etterforske drapet, oppdager de at det ser ut til at de to sakene har en sammenheng. Gammelt grums kommer til overflaten.
Dette er den andre boken med William Gran i og hunden Satan i hovedrollen. Som i forrige bok foregår handlingen i Hønefoss, der forfatteren jobber i politiet på krimavdelingen. Boka har et godt språk, med troverdige beskrivelser av politiets arbeid. Boka er lettlest, men veldig bra. En pageturner av en poltikrim!
Likte du debutboka til Erling Greftegreff, «Trekkfuglene», må du bare lese denne, for den er enda bedre enn den første. Dette er en skjult leseskatt, en virkelig god krim, der sidene bare raste avgårde.
Denne forfatteren synes jeg bør nå ut og bli lest av flere! Erling Greftegreff er fullt på høyde med andre mer kjente politifolk som skriver krim. Han er blitt en av mine favorittforfattere, og jeg gleder meg allerede til neste bok av ham. Så jeg roper høyt: Løp og kjøp, denne anbefales på det sterkeste.
Boka gis ut på lille Liv Forlag
Terningkast fem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Mannen som forsvant" av Tony Fischier
 • "Gift - lettleste krimnoveller" av Jan-Erik Vik
 • "Stjerneskudd" av Dag Otto Lauritzen
 • "Antatt skyldig - ...når marerittet blir virkelighet..." av Kjell Arvid Nilssen
 • "På leit etter hjartet ditt" av Tone Nilsen-Bie
 • "Singöspionen" av Anders Gustafson
 • "Skrikerunge" av Mark Billingham
 • "Direktøren" av Katharina Holt
 • "Kameleonjenta" av Ragna Dahl
 • "Jordskjelv" av Dag Otto Lauritzen
 • "Hjertevokteren" av Alexandria Blockfeldt Dahl
 • "Hjernevasket" av Stefan Malmström
Alle bokanbefalinger for dette verket