Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den lille jenta Susanne blir borte fra barnehagen. Det tyder på at det er en nøye planlagt kidnapping. Ingen har sett noe spesielt. Parallelt leser vi om Hanna og Hugo som bor sammen i et kollektiv. En dag lar de den vakre Linda flytte inn. Da skjer det litt av hvert, og ingenting blir som før.

Det er en kjempespennende bok, som jeg absolutt kan anbefale.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Erling Greftegreff "Liten jente forsvunnet"

Ei lita jente blir kidnappet fra barnehagen og politiet står uten spor. Senere blir ei jente funnet drept. Da politiet begynner å etterforske drapet, oppdager de at det ser ut til at de to sakene har en sammenheng. Gammelt grums kommer til overflaten.
Dette er den andre boken med William Gran i og hunden Satan i hovedrollen. Som i forrige bok foregår handlingen i Hønefoss, der forfatteren jobber i politiet på krimavdelingen. Boka har et godt språk, med troverdige beskrivelser av politiets arbeid. Boka er lettlest, men veldig bra. En pageturner av en poltikrim!
Likte du debutboka til Erling Greftegreff, «Trekkfuglene», må du bare lese denne, for den er enda bedre enn den første. Dette er en skjult leseskatt, en virkelig god krim, der sidene bare raste avgårde.
Denne forfatteren synes jeg bør nå ut og bli lest av flere! Erling Greftegreff er fullt på høyde med andre mer kjente politifolk som skriver krim. Han er blitt en av mine favorittforfattere, og jeg gleder meg allerede til neste bok av ham. Så jeg roper høyt: Løp og kjøp, denne anbefales på det sterkeste.
Boka gis ut på lille Liv Forlag
Terningkast fem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I utgangspunktet en veldig god ide, men for meg ble det alt for mange tråder å holde styr på og et alt for stort persongalleri, selv om jeg tror jeg med hard konsentrasjon klarte å holde styr på den ulike konstellasjonene i boka. Og det handlet jo egentlig veldig lite om Susanne som ble kidnappet i nåtid... Så selv om det ble spennende og mer actionfylt etterhvert så når ikke denne lengre opp enn en 3 for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal