Jordtårer

av (forfatter).

Liv forlag 2013 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.38 (26 terningkast.)

74 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

I 2011 debuterte Frode Eie Larsen med kriminalromanen "Hemmeligheten". Høsten 2012 kom den frittstående oppfølgeren, "Frostrøyk". Begge bøkene fikk gode anmeldelser og mange positive tilbakemeldinger., og våren 2013 kom derfor begge bøkene også som samlepocket. Nå er Frode Eie Larsens krimbok nummer tre i salg, hans garantert beste så langt!

Torstein elsker å grave, og en dag finner han noen beinrester i et skogholt bak gården der han bor. Men da han plutselig står med en menneskeskalle hånden er det slutt på leken. Politiet varsles, og Eddi Stubb vikles inn i en ny etterforskning, hvor løgner, sjalusi, skjulte grusomheter og gammelt hat lokkes frem i dagen. En dag ender det i drap. Saken virker opplagt når en mann melder seg og forteller at han er skyldig.Men er det virkelig så enkelt?

Bokdetaljer

Forlag Liv forlag

Utgivelsesår 2013

Format Innbundet

ISBN13 9788293184294

EAN 9788293184294

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Italia Larvik

Språk Bokmål

Sider 272

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

1 11 11 3 0 0

Bokomtaler

Frode Eie Larsen.....et helt ukjent navn for meg.....MEN ikke nå lenger ! Han har gitt ut 2 krim fra før, "Hemmeligheten" og "Frostrøyk". Begge de er nå kommet ut i en samlepocket, og den tror jeg sannelig jeg må få tak i :)
"Jordtårer" er en krim der grusomme handlinger, gamle hemmeligheter, løgn og sjalusi følger hverandre. Torstein er en gutt som elsker å grave i jorden, men da gamle bein og en hodeskalle dukker opp i jorda er det slutt på leken. Og da et drap blir begått tar Eddie Stubb saken. Det tar ikke lang tid før han finner mannen som tilstår drapet og saken er oppklart.....eller er den det? Løgnene sitter dypt og grusomme handlinger fra fortiden får mer å si for saken enn noen kunne tro.

Spennende....rett og slett spennende ! Godt språk som flyter bra. God harmoni mellom handling og opplevelse. Du føler du vet hva det dreier seg om men ting er ikke som de ser ut. Jeg hadde med boka i veska mi uansett hvor jeg dro, og det er et godt tegn på ei bra bok ! Så nå skal jeg skaffe meg de to ande krimbøkene hans, for er de like bra som denne er de vel verdt å lese ! Anbefales...:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er Frode Eie Larsens tredje kriminalroman – og først av alt må jeg si at jeg er virkelig imponert over den utviklingen forfatteren har hatt. Tidligere har jeg lest Hemmeligheten og Frostrøyk - og som dere ser var det to bøker som falt på hver sin side av min «liker-skala». Språket i begge de to første bøkene var ganske enkelt og lettvint – men som i første boken ble reddet av den fantastiske, originale historien.
Ikke vet jeg hva forfatteren har gjort denne tredje gangen, men her har jeg overhodet ikke noe å utsette på språk og skrivemåte – jeg fryder meg når jeg følger en forfatter helt fra starten, og ser denne fantastisk positive utviklingen, at han blir bedre og bedre for hver bok.

Les hele min omtale på ritaleser.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende,god krim. Lett å lese.Har lest alle 3 i rekkefølge, liker å få følge hovedpersonene fra starten av. Håper forfatteren fortsetter, liker personene, spesielt Eddie :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Det å elske kunne være himmelsk vakkert, samtidig gjøre forbasket vondt.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Å være bokblogger betyr alltid mange bøker på vent. Her er en oversikt over de som står og tripper i min bokhylle.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

 • "Hemmeligheten ; Frostrøyk" av Frode Eie Larsen
 • "Kaldere" av Torbjørn Grindheim
 • "Den 13. engelen" av Sylvelin Vatle
 • "Frostrøyk - kriminalroman" av Frode Eie Larsen
 • "Du skal lide" av Frode Eie Larsen
 • "Den enøyde kaninen" av Christoffer Carlsson
 • "På overflaten flyter vannliljene - kriminalroman" av Frode Eie Larsen
 • "Slå på ring - kriminalroman" av Frode Eie Larsen
 • "Stum sitter guden" av Anna Jansson
 • "Solefall" av Knut A. Braa
 • "Vokteren" av Fiona Cummins
 • "Steady" av Jarle Sten Olsen
Alle bokanbefalinger for dette verket