Da jugoslaviske Arisa var åtte år, sluttet hun plutselig å vokse, og hun forstod raskt at livet hennes ville bli helt annerledes enn hun hadde drømt om. Det skulle likevel ikke bli den største utfordringen Arisa opplever. Da borgerkrigen startet i Jugoslavia, måtte hun flykte sammen med familien sin. Barndommen var over. Det var krig. "Jeg snudde meg en siste gang og så oppover stien, tok kofferten min i den ene handa og tante i den andre. Husene våre forsvant i skumringen. Alt vi eide, var gjemt eller pakket inn. Alt vi heretter skulle eie, var hverandre og det vi hadde klart å pakke ned i fire kofferter og en gammel sekk." Fortellingen om Arisa tar oss fra Jugoslavia til Hemsedal og lar oss følge hennes opplevelser som ungdom i en barnekropp, i møtet med et nytt land.
Utgivelsesår 2024
ISBN13 9788202844448
EAN 9788202844448
Genre Biografisk litteratur
Omtalt person Arisa Dizdarevic Plecan
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket17 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verketNytt år nye muligheter for nye lese opplevelser. Vet ikke om jeg klarer å slå 2021