«Dette er ikke historien om hva jeg har gjort. Dette er historien om hvordan jeg gjorde det»
Dette er en bok for deg som vil lykkes. En bok om å se muligheter der andre ser problemer. Om å få det beste ut av menneskene rundt deg.
Om å vinne i forhandlinger. Om å satse i dårlige tider. Om å gutse der andre nøler.
Dette er historien om Petter Stordalen. Om raidforsøk, dobbeltmoral og milliardavtaler - og om det vanskeligste spørsmålet av alle:
Var det verdt det?
Dette er en revidert utgave.
Forlag Pilar
Utgivelsesår 2019
Omtalt sted Norge
Omtalt person Petter A. Stordalen
Boka tar deg igjennom Petter Stordalens oppturer og nedturer i sin yrkeskarriere, oppvekst og familieliv. Fokuset er likevel at leseren skal ta med lærdom og inspirasjon av det som virket og ikke virket for Stordalen. Man skal kalle en spade for en spade, dette er en selvbiografi, men leseren føler seg alltid i sentrum, for det er det boken handler om.
Som et ungt menneske (irrelevant i følge boken) med store ambisjoner (veldig relevant i følge boken) er dette den mest inspirerende boken jeg har lest! Ikke bare er det en bok som er underholdende og fascinerende, den får deg til å tenke på en litt annerledes måte, om ikke en helt ny måte. Denne boken har definitivt gitt meg noe å tenke på.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket62 bokelskere følger dette verket.