Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en kokebok av og om folket i Italia. Fra Sicilia til Toscana står lokale fiskere, bakere, slaktere og grønnsaksdyrkere i sentrum, og selvfølgelig "mammaene", og alle lar oss få del i oppskrifter og tips som har hørt hjemme i matlagningen i deres egen familie i generasjoner. Med register.
Omtale fra forlaget
Dette er Jamies reisedagbok fra Italia med tilsammen 120 nye oppskrifter. Jamie har alltid vært inspirert av den italienske kjøkkenet og nå var tiden inne til å reise Italia på langs, fra Sicilia til Toscana, og samle alle de beste oppskriftene mellom to permer. Her finner vi tilsammen 120 nye oppskrifer akkurat slik du får det servert på en ekte italiensk trattoria. Men Jamies Italia er mer enn oppskrifter - her møter vi den lokale fiskemannen, bakeren og mor sjøl på kjøkkenet - hun som starter forberedelsene til dagens hovedmåltid med en gang hun har gnidd søvnen ut av øynene.Bla i boken og sug inn stemningen av ekte italiensk kjøkken.. Når du først har fått sansen vil du aldri forlate Jamies Italia!
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788205347694
EAN 9788205347694
Omtalt sted Italia
Språk Bokmål
Sider 319
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket