Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
For å gjøre en god jobb som restaurantkritiker, visste Ruth Reichl at anonymitet var en viktig forutsetning. Men da New York Times ansetter henne, henger spisesteder over hele Manhattan opp bilder av henne. I tillegg får enhver som kan varsle hennes ankomst en bonus. Hvordan skal Ruth kunne gi en objektiv anmeldelse når restaurantene ruller ut den røde løperen hver gang hun ankommer et nytt sted? Dette er begynnelsen på Ruth Reichls karriere som kritiker i forkledning. Med hjelp fra en teaterinstruktør, en ny garderobe, parykker og sminke, blir Ruth til Molly, Chloe, Brenda og Miriam. Ingen av disse damene får like god service som Ruth. Boken forteller om de fem årene hennes som restaurantkritiker i New York Times.
Omtale fra forlaget
For å gjøre en god jobb som restaurantkritiker, visste Ruth Reichl at anonymitet var en viktig forutsetning. Men da New York Times ansetter henne, henger spisesteder over hele Manhattan opp bilder av henne. I tillegg får enhver som kan varsle hennes ankomst en bonus. Hvordan skal Ruth kunne gi en objektiv anmeldelse når restaurantene ruller ut den røde løperen hver gang hun ankommer et nytt sted? Dette er begynnelsen på Ruth Reichls karriere som kritiker i forkledning. Med hjelp fra en teaterinstruktør, en ny garderobe, parykker og sminke, blir Ruth til Molly, Chloe, Brenda og Miriam. Ingen av disse damene får like god service som Ruth. Boken forteller om de fem årene hennes som restaurantkritiker i New York Times.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788205339804
EAN 9788205339804
Omtalt sted New York
Språk Bokmål
Sider 287
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketDet finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!