Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir deg enkel oppskrifter på retter du lager på maksimalt 20 minutter. Den gir deg også konkrete vinanbefalinger og lærer deg å analysere mat og vin så de passer sammen. Har saks-, og oppskriftsregister
Omtale fra forlaget
Møtet mellom vin og mat. Les om hvordan vi lukter, smaker og sanser vin, og hva som skjer med smakene når vinen møter mat med sødme, syre, bitterhet, og salt. Og les spesielt om umami - den femte smaken - som har stor innflytelse på hvordan vi opplever vin og mat i kombinasjon. Kokeboken. En samling gode og enkle oppskrifter som lages på 15-20 minutter - alt fra fingermat til dessert - og som matches med vin. 5-6 ulike viner foreslås til hver rett, og du får vite i detalj hvorfor akkurat disse vinene er riktige for akkurat denne retten, samt hvilket prisnivå de ligger på hos Vinmonopolet. Dette er ikke først og fremst en bok om mat eller vin - men en bok om hva som skjer når de to møtes. Akkurat der hvor glassets gleder og tallerkenens fristelser krysser hverandre, finnes opplevelser som bare i liten grad er systematisert og gjennomgått i vin- og matlitteraturen.
Forlag Schibsted forlagene
Utgivelsesår 2007
Format Innbundet
ISBN13 9788251624176
EAN 9788251624176
Språk Bokmål
Sider 176
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket