Guro - det er hovedpersonen i denne serien barnebøker av Anne Cath. Vestly. Først er Guro og moren hennes som heter Erle, nokså alene i den store byen, men så blir de kjent med en dame som heter Tullemor og en mann som heter Bjørn, og en hund som heter Personligheten. Først vet ikke Guro og Erle hvor de skal bo, men til slutt finner de ut av det. Først bodde de på pensjonat, og så kom de til Tirilltoppen. Der hender det mye rart og Guro og Erle får mange venner der. De 7 bøkene om Guro ble utgitt i årene 1975-1981, men er like aktuelle i dag som den gang. For Anne-Cath. Vestly var gjerne forut for sin tid, og hun har i alle bøkene hun har skrevet lagt vekt på tidløse verdier som vennskap og samhold mellom mennesker. Leveringstid 2-3 uker (Print-on-Demand).
Utgivelsesår 2017
ISBN13 9788205507449
EAN 9788205507449
Serie Guro (1)
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketListe for å halde orden på bøkar eg vil anbefale barn å lese :) Spesielt tenker eg på lillesøstera mi på ti år. Også skal eg bli grunnskolelærar, gleder meg til å lese med borna på skulen!
Bøker ikke lest for en leseutfordring. Klarte å få plass til 24 av 33 bøker på 'leser' hylla på en leseutfordring.