I boken skriver forfatteren om hvordan det føles å bli eldre og om hvordan godt voksne kvinner har det i Norge i dag. Med en alvorlig undertone ironiserer hun over kroppens forandringer, kvinnelighet, drosjesjåfører, kunst og kultur med mer.
Karrieren er over, kroppen forfaller, i klesbutikken er du uønsket og ingen gidder lenger å høre på deg. Her kommer kinodirektørens personlige "hevn" ... Ironi og humor, med en dose alvorlig undertone. Sitater fra boken: "Det eneste totale aldersnederlag jeg tar innover meg er at jeg må gå i lave sko." "Problemet med et langvarig ekteskap og samliv, er jo at den romantiske, vidunderlige forsoningen - gjerne den erotiske hopp-i-sengen-varianten - den vet man ikke lengre ligger naturlig i konseptet." "Jeg har alltid vært tiltrukket av eldre menn. I min alder blir det temmelig kinky ... " "Norske drosjer er som sofagrupper. Rene mareritt for oss i tung kropp og tung alder."
Forlag Juritzen forlag
Utgivelsesår 2007
ISBN13 9788282050111
EAN 9788282050111
Genre Personlige beretninger
Omtalt person Ingeborg Moræus Hanssen
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket8 bokelskere følger dette verket.