Forfatteren avslører i denne boka hva som egentlig foregår i kulissene bak den smilende og skinnende fasaden hos Burger King, McDonald's og de andre gigantiske aktørene i fastfood bransjen. Har register og litteraturliste.
Engasjerende dokumentar som ser på hva fenomenet "fast food" gjør med samfunnet vårt. Fast food-nasjonen er en engasjert dokumentar som handler om hele den vestlige verden og hvordan vi alle de seneste 20-30 årene har blitt invadert av fast food-kjeder.Erik Schlosser er opprinnelig frilansjournalist. Etter å ha skrevet en artikkel i Rolling Stones Magazine om McDonalds ble han utfordret til å skrive denne boken. Han ser på fenomenet "fast food" fra flere forskjellige ståsteder og spør seg hva disse kjedene gjør med samfunnet vårt. På den ene siden handler det om suksessene i markedsføring og store penger. På den andre siden finner vi katastrofene hvor bønder får for dårlig betalt, medarbeidere som ikke har mulighet til å organisere seg, og ikke minst om fedme som i dag er en av de alvorligste og mest økende helseproblem i den vestlige verden.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2003
ISBN13 9788205308930
EAN 9788205308930
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket26 bokelskere følger dette verket.