Ett land, to folk er en enkel, historisk og journalistisk innføring i konflikten mellom Israel og Palestina. Hvordan kom det til at millioner av jøder fra hele verden flyttet til et lite landområde i hjertet av Midtøsten, og hva skjedde med folket som allerede bodde i området? Hvordan preger denne konflikten den som bor der i dag, og hvorfor er det så vanskelig å finne gode, fredelige løsninger på en konflikt som har pågått I snart hundre år? Erling Rimehaug har et nært og engasjert forhold til både israelere og palestinere. Han har dekket konflikten som journalist og redaktør i mer enn 30 år.
Forlag Kabb
Utgivelsesår 2016
Format CD
Spennende bok som tar for seg et brennbart tema. Jeg ønsker ikke å gå for dypt inn i det her, men Rimehaug gir gode argumenter både for den ene og den andre siden. Dersom man er opptatt av Midtøsten, er dette en bok man bør få med seg.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket16 bokelskere følger dette verket.