Urbanstraße

av (forfatter).

Flamme 2018 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.50 (2 terningkast.)

5 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis!

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

I hjertet av Gina Tandbergs boksingel Urbanstraße finner du følelse av total frihet. En følelse som aldri er permanent, vet vi, men som blusser opp fra tid til annen, på bestemte steder til bestemte stunder, og som vi siden bærer med oss som erfaring. Vi vet at (total) frihet fins fordi vi opplevde den syklende over Alexanderplatz en tirsdag ettermiddag, tidlig kveld, men vi klarer ikke å holde på den i en verden som hele tiden bombarderer oss med inntrykk. Og med fremmede mennesker. Urbanstraße er grunnfag i eksistensiell geografi og generell utlendighet, paret med det alltid tilhørende kjærlighetssavnet. For det er en han - HAN - her. Men en han som ikke er der hun er. And all that jazz. Bli med en tur til Urbanstraße og Kreuzberg og Berlin. Her er masse rare mennesker og masse fint liv.

Bokdetaljer

Forlag Flamme

Utgivelsesår 2018

Format Heftet

ISBN13 9788282883115

EAN 9788282883115

Serier Boksingel (184)

Omtalt sted Berlin

Språk Bokmål

Sider 31

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 0 0 0

Bokomtaler

Artig liten boksingel om en uke i Urbanstrasse i Berlin. Det handler om frihet, friheten til å gjøre det man har lyst til. Samtidig savnet etter Ham, som hun ikke har sett på 28 dager. Her er det mange interessante beskrivelser av mennesker og mennesketyper, alt fra dem som står i kassen i små butikker, han som mistet lua si på u-bahnen, vaktene på utestedet og så videre. Singelen viser også hvor mange ulike inntrykk og detaljer vi plukker opp i løpet av en dag, en uke. En interessant beskrivelse av Berlin, som jeg til dels kunne kjenne igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Jeg er inne på COS. Med sin kjølige luft og behagelige musikk kjennes butikken som en oase i forhold til det bråkete og trafikkerte krysset utenfor. En verden av orden og pastell. Jeg stryker med fingrene over skjortene i grovt lin og gensere i kasjmir. Drømmer om å bli en kommunikasjonsveileder med fargekode kalender og hvite silkeskjorter uten flekker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket