En morder lyver ikke alene

av (forfatter), Gerd Hoff (gjendikter) og Kari Wærum (medarbeider).

Silke 2011 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.31 (36 terningkast.)

86 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Dette er den første boka om Christer Wijk.

Omtale fra forlaget

Det er sommer og feriestemning. En liten gruppe lett sofistikerte venner tilbringer noen late ferieuker sammen på en liten øy langt fra de nærmeste naboene. Solen skinner, og dagene går med til å bade, spise deilig mat og sladre. Hver og en i vennegjengen bærer på sine hemmeligheter, og det ulmer under overflaten ... Snart skal ond og brå død ødelegge feriestemningen. Så skjer mordet, liket forsvinner - og dramatikken er i gang. Den småborgerlige, lille kretsen kan gjerne ha en sval og kontrollert overflate, men under de pene manerene koker det av sterke følelser og erotiske hemmeligheter. Da den unge studenten Puck gjør en sjokkerende oppdagelse kan nysgjerrigheten hennes komme til å koste henne dyrt. Heldigvis ankommer kommissær Christer Wijk til øya. Ska han lykkes løse mordgåten innen flere mennesker dør? Maria Langs roman er en klassisk krimgåte i riktig Agatha Christie-ånd, og her er ingen genetiske spor som kan avsløre forbryteren. Denne gåten må løses på den gammeldagse måten: relasjoner, motiv, alibi. Forfatteren bruker humor og satire og harselerer elegant med datidens politikk og folkemeninger. Dette er nostalgisk krim på sitt beste!

Bokdetaljer

Forlag Silke

Utgivelsesår 2011

Format Heftet

ISBN13 9788282700009

EAN 9788282700009

Serie Silkeperle

Genre Politi og detektiver Krim

Omtalt sted Sverige

Språk Bokmål

Sider 254

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

4 10 17 4 0 1

Bokomtaler

Lettlest krim i Agatha Christie-stil; anbefales for de som leter etter en "snill" krim!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Back to basic-krim med et begrenset antall person på et begrenset område, et lik dukker opp (og forsvinner) og alle er mistenkt. Genial politimann nøster opp trådene og avslører morderen. Jeg liker det jeg. Les hele omtalen på ritaleser.com

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en som syntes at lykken er å finne sofakroken på kveldstid med rødvin og sjokolade og se på Hercule Poirot eller Miss Marple, gjerne i timesvis, er Maria Lang sitt forfatterskap den ultimate toppen av lykke !
For Maria Lang er helt klart stemningsfulle skildringer like essensielt som selve mordgåten, og i beste Agatha Christie stil har hun skapt en god gammaldags krim som engasjerer og sjarmerer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt grei koselig krim ,men litt naiv, en god oppklaring på slutten , men my "siksakk "undervegs Det ble litt mye "backfish" for meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en virkelig bra krim for alle som liker Agatha Christie. Men den er enkel og rett frem og ingen stor litteratur. For meg var det koselig å lese en så positiv og rett frem krim-roman at jeg anbefaler den til alle som trenger en pause fra blodige mord beskrivelser.
Jeg har skrevet noen få ord her: Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Elsker å gå på loppemarked å se på bøker. Denne gangen føler jeg meg ekstra heldig! Fikk alle disse bøkene for kun kr 170,-


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker eg har lest i 2014. Starta litt seint så kanskje noko ukomplett


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er mest til mitt eget bruk. Jeg har lyst å lese bøker i rekkefølge selv om man ikke trenger å lese dem i rekkefølge.


Godt sagt! (0) Varsle Svar