Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Gunnar vokser opp i skyggen av sin karismatiske far, en berømt soppekspert som har et lag med kvinner. Når faren gifter seg med den tiltrekkende og utfordrende Madeleine, blir situasjonen enda vanskeligere. Gunnar begynner å utforske soppens ulike bruksområder: som delikatesse, afrodisiakum og dødelig våpen.
Omtale fra forlaget
På en gammel husmannsplass langt inne i skogen vokser Gunnar opp i skyggen av sin karismatiske far - en berømt soppekspert og kvinnebedårer. Under høstens ekskursjoner i soppskogen er Gunnar stadig vitne til hvordan faren forfører noen av de vakreste i gruppen, mens han selv må ta til takke med midtsidepikene i mannfolkbladene. Når faren gifter seg med den tiltrekkende og utfordrende Madeleine, tilspisser situasjonen seg. I løpet av en dramatisk høst utforsker Gunnar soppens ulike bruksområder: som delikatesse, afrodisiakum og dødelig våpen. Den karismatiske soppkongens sønn er et lekent, men samtidig alvorlig far-og-sønn-drama. Det er en vakker fortelling om en ung mann som finner sitt rette element.
Forlag Schibsted
Utgivelsesår 2009
Format Innbundet
ISBN13 9788251626699
EAN 9788251626699
Omtalt sted Sverige
Språk Bokmål
Sider 235
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Det finnes en del bøker som har et spesielt fokus på mat og drikke.
Kulinarisk litteratur, rett og slett.
Ikke kokebøker - selv om mange av bøkene inneholder også matoppskrifter.
Her er det altså snakk om skjønnlitteratur som leses med vann i munnen og en anelse av deilige dufter i nesen...
Helst vil jeg ha bøker på norsk på denne listen, men unntak kan taes til vurdering.
Bon appétit! Enjoy! Vel bekomme! Hyvää ruokahalua! ¡Buen provecho!
Bom apetite! Vælgagnist! Jó étvágyat! Verði þér að góðu!
Dobrú chuť !
Ith gu leòir! Bonum appetitionem! Selamat makan! Kia mākona!