De forbudte solsystemene

av (forfatter).

Aschehoug 2019 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (3 terningkast.)

10 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp ebøker og lydbøker på EBOK.NO Kjøp bøker hos haugenbok.no Kjøp boka hos Bookis! Kjøp boka hos ark.no

Selg boken hos

Selg boka hos Bookis!

Omtale fra forlaget

Det er ikke mange dager som starter med en klinkekule og ender på den andre siden av universet, men for tvillingene Kass og Tycho er det nettopp en sånn dag.
Skjult under et pyramideformet fjell i skogen, finner de en mystisk farkost, og før de vet ordet av det er de lenger ute i verdensrommet enn noe annet menneske har vært før dem. Hvordan skal de finne veien hjem? Og er de egentlig alene ombord i romskipet? Og hva skjuler seg egentlig i De Forbudte Solsystemene?
Jakten på jorden sender tvillingene ut i et stort, fremmed univers, der de må trosse farer, fiender, krigerske romvesener, kosmiske stråler og eksploderende stjerner. Men den aller største faren er noe de ikke engang kan se ...

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2019

Format Innbundet

ISBN13 9788203265204

EAN 9788203265204

Serie Kass og Tycho (1)

Genre Science fiction

Språk Bokmål

Sider 325

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 1 1 0 0

Bokomtaler

Jeg leste denne boka vel vitende om at jeg er 20+ år eldre enn målgruppa. Det er jeg nesten glad for. Hadde jeg vært 9 da jeg fikk denne boka hadde jeg garantert latt som jeg var syk og ikke kunne gå på skolen dagen etter for å lese ferdig.

Dette er et fyrverkeri av en bok! Den er spennende, morsom, overraskende skummel og uhyggelig noen steder, og med hovedpersoner jeg rakk å bli ordentlig glad i. Forfatteren har inkludert fakta om verdensrommet på en god måte, mens boka beholder en voldsom fremdrift igjennom historien. Det kunne blitt heseblesende, men fordi det hele balanseres med noen ordentlig rørende pauser der søskenforhold, vennskap og ensomhet får utforskes er det nok luft til å puste og prosessere alt som skjer. Her er det mange morsomme og kreative "novums" – SciFi-sjangeren tro – og en "badguy" som er oppriktig skremmende. Anbefales på det sterkeste, både til store og (ikke alt for sensitive) små.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka kan sikkert være spennende for de som er i målgruppa (9-12 år ca), men siden jeg har hørt på lydboka, er dessverre leseopplevelsen skjemmet av den innmari irriterende måten den er lest inn på. Skjønner ikke forsøkene på å gi egne stemmer til søsknene Kass og Tycho, som høres ut som gamle, knirkete kjerringer. Fungerte ikke i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Du vil kanskje også like

 • "Minus 14" av Espen Dekko
 • "Avlyst på grunn av sorg - roman" av Magnhild Bruheim
 • "Flaggermusmusikk" av Tyra Teodora Tronstad
 • "Kampfikseren" av Michael Stilson
 • "Norra Latin - drømmenes skole" av Sara Bergmark Elfgren
 • "Udyr" av Kristine Tofte
 • "Compis" av Hasse Hope
 • "Buffy By er talentfull - en selvbiografi" av Ingeborg Arvola
 • "En av oss lyver" av Karen M. McManus
 • "Draumar betyr ingenting" av Ane Barmen
 • "Nørd" av Mina Lystad
 • "Arvingen" av Anne Gunn Halvorsen
Alle bokanbefalinger for dette verket