Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg leste denne boka vel vitende om at jeg er 20+ år eldre enn målgruppa. Det er jeg nesten glad for. Hadde jeg vært 9 da jeg fikk denne boka hadde jeg garantert latt som jeg var syk og ikke kunne gå på skolen dagen etter for å lese ferdig.

Dette er et fyrverkeri av en bok! Den er spennende, morsom, overraskende skummel og uhyggelig noen steder, og med hovedpersoner jeg rakk å bli ordentlig glad i. Forfatteren har inkludert fakta om verdensrommet på en god måte, mens boka beholder en voldsom fremdrift igjennom historien. Det kunne blitt heseblesende, men fordi det hele balanseres med noen ordentlig rørende pauser der søskenforhold, vennskap og ensomhet får utforskes er det nok luft til å puste og prosessere alt som skjer. Her er det mange morsomme og kreative "novums" – SciFi-sjangeren tro – og en "badguy" som er oppriktig skremmende. Anbefales på det sterkeste, både til store og (ikke alt for sensitive) små.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka kan sikkert være spennende for de som er i målgruppa (9-12 år ca), men siden jeg har hørt på lydboka, er dessverre leseopplevelsen skjemmet av den innmari irriterende måten den er lest inn på. Skjønner ikke forsøkene på å gi egne stemmer til søsknene Kass og Tycho, som høres ut som gamle, knirkete kjerringer. Fungerte ikke i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila