Bønner og linser

en kokebok med italienske klovner og indiske møll

av (forfatter), Erik Johan Worsøe Eriksen (illustratør) og Camilla Jensen (illustratør).

Gyldendal 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.50 (14 terningkast.)

48 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Surfidas eksemplar av Bønner og linser - en kokebok med italienske klovner og indiske møll

Lesetilstand

Har lest denne

Hylle

Ingen hylle

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

En kokebok som i sin helhet er viet alle de deilige variantene av bønner, linser og erter!

Bønner, erter og linser ? alle er enige om at det er både godt og sunt. Billig er det også! Men hvordan få til å bruke mer av dem? Her er det 100 oppskrifter på alle slags retter, til og med snacks og kaker! Du får også en omfattende oversikt over av ulike slag bønner, erter og linser. Stell og forberedelser er godt forklart, både bløtlegging, spiring og koking. Hermetiske varianter kan brukes i en stor del av oppskriftene, ofte til retter som lages på få minutter. Forfatteren forteller med entusiasme og varme om belgfruktenes gode egenskaper når det gjelder smaksopplevelser og næringsinnhold. Få bønnene ut av skapet og opplev de allsidige mulighetene.
Intervju med Camilla Jensen

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788205389854

EAN 9788205389854

Språk Bokmål

Sider 167

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

9 4 0 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Har vært skapveggis i noen år, og elsker det. Kjenner at kjøtt byr meg mer og mer imot, og i et perfekt drømmeland hadde jeg bytta bort biffen mot linser og bønner i alle måltider!

Her har jeg samlet noen av vegetarkokebøkene som har gitt inspirasjon.

Men er åpen for tips.Er du en veggisspire eller er en fullvokst grønnsak, så rop ut om gode bøker, da vel! Jo flere gode veggisbøker, jo bedre!* Tjohei!!


Godt sagt! (2) Varsle Svar

Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!

Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har laget en samling av kokebøker skrevet av norske matbloggere! Om du vet om noen som mangler, kan du tipse om de her! Kokebøkene spenner fra oppskrifter på juice til gjærbakst, søndagsmat og kreative matpakker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Grønt - og skjønt fra Moder jord til kjøkkenbenk og dekket bord" av Camilla Jensen
  • "Mirakelmat - en kokebok for helsens skyld" av Anna Selby
  • "Frokost" av Camilla Jensen
  • "Sten Sture Skaldemans kokebok - lekre og velsmakende retter som gir deg utmerket helse" av Sten Sture Skaldeman
  • "Brød" av Sidsel Hjelme
  • "Vegetarkokeboken" av Inga-Britta Sundqvist
  • "Kjærlighet, oliven og timian" av Anna Bergenström
  • "Lykkens filosofi" av Einar Øverenget
  • "Gourmet vegetar - vegetaroppskriftene du bare må ha" av Jane Price
  • "pH-mirakelet - balanser kostholdet, gjenvinn helsen" av Robert O. Young
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Kjernesunn familie - slik gjør du det!" av Ninka-Bernadette Mauritson
Alle bokanbefalinger for dette verket