Norsk mat med Andreas Viestad

av (forfatter) og Mette Randem (illustratør).

Cappelen Damm 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.67 (3 terningkast.)

32 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Kirsten Lunds eksemplar av Norsk mat med Andreas Viestad

Lesetilstand

Ingen lesetilstand

Hylle

Mat & drikke

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Ingen terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Denne kokeboken vier seg fullt og helt til norsk mat og norske råvarer. Forfatteren presenterer mer enn hundre oppskrifter på tradisjonsrike norske klassikere på en moderne måte. Her finner du retter for hverdag og fest. Har register.

Omtale fra forlaget

Bokdetaljer

Forlag Cappelen Damm

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788202287412

EAN 9788202287412

Omtalt sted Norge

Språk Bokmål

Sider 247

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 2 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Ingrids matminner" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Katta i sekken - og andre uttrykk" av Kjell Ivar Vannebo
  • "Filosofdronninger - kjente og ukjente kvinner i filosofihistorien" av Emmy Smith
  • "Gode adresser - Europa rundt med ganen som veiviser" av Eyvind Hellstrøm
  • "Det beste jeg vet" av Andreas Viestad
  • "Smak av krydder - oppskrifter og historier fra Det indiske hav" av Andreas Viestad
  • "Ekte mat" av Andreas Viestad
  • "Tid til overs - matfilosofi fra Vianvang" av Arne Brimi
  • "Mine beste sider" av Andreas Viestad
  • "God mat" av Anna Bergenström
  • "Sjømat - sjømatoppskriftene du bare må ha" av Kathy Knudsen
  • "Vær så god! - kokebok for deg som vil leve enklere og mer miljøvennlig" av Arne Otto Iversen
Alle bokanbefalinger for dette verket