Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 9 av 9 bokomtaler

Det er en trist dag idag, Leonard Cohen er død.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg mottok denne boken i dag. Egentlig er datoen for utgivelsen 2014, men jeg kjøpte den av Book Depository - de selger alle bøkene med fri frakt. I de fora jeg har vært innom er Elena Dickson en veldig respektert forfatter innen needlelace.

Dette er blomster laget med nål & tråd (knipling/blonder med synål). Dette er en kjent kunnskap nedover Europa og Øst-Europa + USA. Innen mye av broderi finner man denne teknikken f.eks. stumpwork. Det er nå viktig også å bruke hendene det skjer da at vi får en feel good (enzymer utløses) opplevelse både psykisk og fysisk. Å bruke lydbøker mens man holder på sørger for at oppmerksomheten vedlikeholdes (hehe détter ikke ut i egne tanker).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha tittet på og om denne boken så gikk jeg til innkjøp av den. Har ikke bakt noe fra denne boken bare bladd, kikket og lest oppskriftene. Når jeg nå har mottatt boken så er jeg glad at jeg kjøpte den. På Adlibris.com kunne jeg også bla i boken på nettet + se en videosnutt av forfatteren hvordan man baker brødet som vises på framsiden. Gulerot brød har jeg ikke hørt om før, men gulerot kake smaker veldig godt. Har man rester av poteter så kan man lage Potet- og rosmarinebrød. Nå er det bare å sette igang for her er brød til enhver anledning + kaker + småkaker. Boken får en 6'er fra meg for både lay-out og innhold.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken er i salg etter 2. april 2013. Jeg gikk innom forlagets side for å se når tid boken blir salg. Jeg har ventet i ett år på denne siste utgivelsen. Underveis i boken tar Tormod Torfæus avstikkere til andre land i Europa for å belyse norgeshistorien. Det er faktisk 300 siden verket ble utgitt (1711) og da på latin. Det har tatt noen år før verket har vært i salg i Norge, fordi det måtte oversettes fra latin til engelsk og deretter til norsk. Bind I, II og III var i salg 2008, bind IV 2010, bind V 2011.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken er verd å ha for en person som strikker en god del. Den viser skritt for skritt med tegninger hvordan man legger opp og feller av på mangfoldige måter. Ja det finnes mer enn 1 vei å legge opp og felle av, noen er veldig lette og noen litt avanserte. Men utfordringer er til for å bryne seg på noe nytt. Selv har jeg hentet opplysninger fra flere plasser, men det var en god stund før denne boken ble utgitt. F.eks. så lærte jeg å legge opp på en Australsk måte som er speilvendt måte fra vår egen oppleggmåte. Her slipper man å strikke første pinne vrangt for å starte opp fra fremsiden - Vogue knitting 2005 (Design Knitting er den europeiske utgaven som har eksistert i noen år nå.).
Da jeg begynte å strikke igjen etter flere år, trodde jeg at jeg kunne alt om strikking - men her tok jeg fullstendig feil. Det har vært et studium av interesse og har lært utrolig mange nye teknikker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fikk denne boken i posten og har så langt bare bladd i den. Utrolig mange og flotte design for den som liker å strikke. Boken ble utgitt først på www.hobbyklubben.no, men er nå å få tak i hos andre nettbutikker. Dette er den tredje boken i rekken av strikkebøker utgitt av Embla. De to første er Norsk Strikk og Norsk Småstrikk. Du finner den populære og omtalte Karpe Diem-genseren, Peer Spook-genseren som igjen er blitt populær. Jakker, gensere, tunika, lange strømper, lange bukser mm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har nettopp fått denne boken inn dørene. En stor og tykk bok var det. Opptil nå har jeg nådd å bla i den og gleder meg til å lese den. Her er dikt som han skrevet, samt malerier, tegninger av ham også. Ja hvordan kom jeg over den? Det var når jeg googlet for å finne litt mer om Bendik Riis i forbindelse med Ketil Bjørnestads bok; Drømmemesteren. For boken fant jeg hos Amalia Forlag og der hadde de også en CDROM. Etter mitt første møte med boken ble terningkast seks gitt umiddelbart.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nå startet på denne boken om Jæger. Forfatteren er ingen ringere enn Ketil Bjørnstad. Den er veldig tykk, men det gjør ingenting. Det jeg har lest hittil har vært svært så interessant.
Han og noen brødre av ham ble forholdsvis tidlig foreldreløse og ble spredd hos flere slektninger. Han mistet 2 brødre pga difteri og holdt på stryke med selv da han var 12 år. Så langt har han tatt styrmannskolen i Bergen og Skipperskolen i Kristiania. Har vært ute å seilet og pådratt seg syfilis.
Nå har han også tatt Gymnas og den 1 årige skolen som må til for å ta stenografi for Stortinget som gir ham visse inntekter mens han studerer filosofi.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste denne i jafs da den kom ut. Særlig fordi akademikere føyk i halsen på Heyerdahl. Det er nemlig ikke utenkelig at Odin var et menneske - på den tiden opphøyde alle såkalte ledere seg til guder. Selv den romerske keiser (hvilken har ikke peiling akkurat nå) måtte opphøye Kristus til en gud for å få slutt på forfølgelsen av de kristne slik at de kunne leve i harmoni sammen med det romerske folk (romerne var romslige sånn)! Det var litt uvant i begynnelsen fordi han og kollega skrev på en måte som lignet en samtale med input av fakta der det passet. Jeg vil gi boken en god femmer eller bedre (har ikke bestemt meg enda).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Lisbeth Kingsrud KvistenMonica CarlsenLeseaaseJohn LarsenNeda AlaeiMari Nordø LommelunGunillaHelena ERisRosOgKlagingBoktimmyMarianne  SkageGrete Aastorpellie d.AnjaToveAnn Helen E. H.Sissel ElisabethHauk1Berit RmoiraJulie StensethKristine Oseth GustavsenGVReadninggirl20EckhoffEdvard Granum DillnerRufsetufsaLailaSusan StensrudKay NilsenTrineLeseberta_23HeleneMartinenBeathe SolbergEvaHegeNinaNorseBattleFairyVigdis