Familiekokeboka

av (forfatter), Ole Martin Alfsen (forfatter) og Sigurd Fandango (illustratør).

Forlaget Press 2009 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.17 (23 terningkast.)

93 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Ingunn Øvrebøs eksemplar av Familiekokeboka

Lesetilstand

Bruker denne som oppslagsverk

Hylle

Livsstil

Lesedato

Ingen lesedato

Favoritt

Ingen favoritt

Terningkast

Min omtale

Ingen omtale


Omtale fra forlaget

Hva skal vi ha til middag i dag? Dette er boka som hjelper oss med maten vi lager hver dag - året rundt: den raske og sunne middagsretten, den gode kveldsmaten, den enkle frokosten eller lunsjen. Med mer enn 600 oppskrifter og et utall tips, råd og ideer, er boka skrevet for å dekke alle familiens behov - fra middagsretter, salater og supper til barnemat og brødbaking. Resultatet er en bok som er både enkel, omfattende og allsidig, basert på kokkenes egne knep og erfaringer. Nyttige henvisninger hjelper deg å finne variert tilbehør til middagen, og viser hvordan de mange oppskriftene kan kombineres på forskjellige måter. Tom Victor Gausdal og Ole Martin Alfsen er to av Norges mest kjente og profilerte kokker og matskribenter. I denne boka tar de i bruk alle kunnskapene sine for å hjelpe deg med hverdagsmaten hjemme på kjøkkenet.

Bokdetaljer

Forlag Forlaget Press

Utgivelsesår 2009

Format Innbundet

ISBN13 9788275473620

EAN 9788275473620

Språk Bokmål

Sider 382

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

9 10 3 1 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket


Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Lister som inneholder dette verket

Inspirasjon til en velfyllt og glad mage!

Bruker kokebøkene mest til inpirasjon og glede. Er dog flinkere til å lese de på sengekanten, enn å følge de slavisk på kjøkkenet.. Lager mat litt sånn på gefylen, men for all del: Gode kokebøker er gull verdt i en hektisk (og noget matlei) hverdag!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sommeren 2017 gjennomførte NRK P2 radioserien Faktasjekken - jakten på Norges beste sakprosa, i samarbeid med Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFF). De ville undersøke hvilke sakprosabøker som har formet Norge og nordmenn etter 2. verdenskrig. Utvalgte eksperter i 10 ulike panel i 10 kategorier satte opp til sammen 250 bøker, og disse ble stemt over blant NFFs 5500 medlemmer.

Virkeligheten er fantastisk - les sakprosa!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gode bøker om det vi spiser og drikker.


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du vil kanskje også like

  • "Den store kakeboka" av Sverre Sætre
  • "Fiskekokeboka" av Tom Victor Gausdal
  • "Alene hjemme - kokebok for små husholdninger" av Bent Stiansen
  • "Mat og drikke" av Tom Victor Gausdal
  • "Ingrid og Eyvinds livretter" av Ingrid Espelid Hovig
  • "Stiansen til hverdags" av Bent Stiansen
  • "Trines mat - favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger" av Trine Sandberg
  • "Nigellas sommermat" av Nigella Lawson
  • "Stiansen inviterer til fest" av Annette Stiansen
  • "Norsk mat og kultur - en reise i landet vårt" av Arne Brimi
  • "Lyst på livet! - små og store høytidsstunder" av Gøril Wiker
  • "Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom" av John Rørdam
Alle bokanbefalinger for dette verket